Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vzmetnica iz paketa za novorojenčke 2.4.2008 11:37:40
|
|
|
|
andrejkam
|
Jaz jo imam, kandidata, ki bo na njej spal, pa še čakam. Lahko rečem samo to, da ni taka kot na sliki. Je bela. Sicer je pa tudi prešita odeja drugačna kot na sliki. Tudi bela. Ne vem, zakaj je tako, ampak se mi vseeno zdi vse kvalitetno.
|
|
|
|
RE: Vzmetnica iz paketa za novorojenčke 2.4.2008 12:37:56
|
|
|
|
lea23
|
ful fajn da so malo zamenjali vsebino paketkov!! jst sem 1 leto nazaj vzela denar. vidim da so zdaj v paketkih ful ugodne stvari! posteljica 80€, pa vzmetnica 27€, stolček za hranjenje, pa maxi cosi lupinica 110€.. skratka meni se zdi ful dobro!! če bi še enkrat izbirala, bi izbrala glavne stvari.. posteljico, vzmetnico, odejo, lupinico.. ker kar se tiče vate, pa palčk za ušesa, pa škarjice za nohte.. te stvari so po enakih cenah tudi v trgovini :) me pa neki zanima.. jst bi naročila stolček trip trap, pa nevem če ga lahko naročim čeprav nimam ravno novorojenčka doma? bi ga ful naročila, ker 31 evrov je res ful poceni. smao me moti barva, čer rdeča nebi imela torej a katera ima ta stolček, pa mogoče ve če so še kakšne druge barve na izbiro? ker tam nič ne piše da bi za stolček lahko izbiral barvo.
|
|
|
|
RE: Vzmetnica iz paketa za novorojenčke 4.4.2008 8:58:23
|
|
|
|
asra
|
Lea23, mislim, da jim lahko pišeš. Sem zasledila nekje, da v kolikor želimo druge barve je treba sporočit, pa baje da potem to oni poštimajo. Poskusi.
|
|
|
| Stran: [1] |
turistični boniLelly28 RRAli boste izkoristili turistične bone, ki nam jih je dala država?da (
51%)
ne (
43%)
nevem še (
5%)
Število vseh glasov: 37Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!