|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preiskave krvi
1.4.2008 18:42:25   
catalina
Pri testiranju krvi so mi odkrili nizko raven trombocitov, zato me je ginekolog poslal k hematologu na podrobnejše preiskave, saj sumi na bolezen trombocitopenijo in prosi za terapijo.
Zanima me, če je katera izmed vas imela podobne težave, se že vnaprej zahvaljujem za odgovor.
lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preiskave krvi
1.4.2008 23:21:49   
soncek28
Jaz sem imela te težave,da sem imela hemoglobina ful premal,tako da sem jemala železo v infuziji 2x na teden 1 mesec,in potem je bilo ok.

upam,da bo vse ok.srecno

(odgovor članu catalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Preiskave krvi
4.4.2008 22:17:45   
łiłi
OJLA.jaz sem v nosecnosti imela tezave z trombociti in sicer prevec jih je bilo.normalna meja trombocitov je od 140-340.do petega mesec so bili normalni nato pa so narascali.najvec sem jih mela 475,zato me je moja g.poslala v lj na kontrolo.bila sem na pregledu dr.cerarja in mi rekel da je to se vse v meji nomale,da ce bi jih bilo okoli600 da bi bila kriza.vseeno sem k njemu hodila na pregled na 2 tedna in redno spremljli stevilo trombocitov.koliko pa jih imas?

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?