|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   presenečenje
1.4.2008 18:32:13   
jabi babi
ali ste kdaj že razmišljale kako bi partnerju sporočile veselo novico,da bo postal očka???na kakšen način bi ga presenetile????so mogoče  to copatki?testerček?dudika?no malo razvedrila punce....lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: presenečenje
1.4.2008 18:35:07   
sayuri
Jaz sem mu kupila oz. naročila eno majčko, katero si je želel (neko motoristično : Orange nekaj)user posted image  in vanj zavila pozitiven Clear blue. Sploh ni dojel - ne zarad majce, ne zarad testa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2008 18:35:35   
D.Mateja
Ja, dobr si odprla temo na 1. aprila. Če bi mu danes povedala mi verjetno ne bi verjeluser posted image user posted image user posted image .
Je pa itak cel kup varjant, da poveš. Sploh če maš slabosti mu je prec jasn. Drugače je pa zlo lepo če mu copatke daš. Men se to najbolj dopade. Lahko pa tud slinček al pa frutek oz. kako drugo otroško hrano, pa en drugega mal nahranta, da vidš če ma kaj spretnosti.

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2008 18:36:13   
D.Mateja
Dobr touser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2008 7:12:50   
Tanik
jaz mojemu ne bom mogla nič drugače sporočit ker sproti spremlja, razen če ga lih ne bi bilo doma potem bi pa lahko razmišljala o presenečenju.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2008 7:17:19   
becky
natka28, vidim, da imava zelo firbčne moškeuser posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2008 7:19:16   
Tanik
kot kaže res, tale moj dragi si marsikaj ne zapomni ampak dan kdaj moram ne-dobit M mu pa ostane v glavi user posted image

Žan

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2008 7:21:01   
becky
enako.user posted image  sicer je pa lepo, da si tak fejst želita a ni? men se zdi ful sladko

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2008 7:25:12   
Tanik
res je, to je ful fajn da si naši user posted image ful želijo, moj še mogoče preveč pol je pa razočaran. no ta mesec sva ubrala vse možne metode, izračuni, test O in naj bi bil danes tisti dan, moram naredit še test O da vidim.

Žan

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2008 8:19:55   
becky
držim pesti!user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.4.2008 11:29:41   
_sanja_*
Tudi moj točno ve, da čakam na user posted image 5.4. in spremlja vse znakeuser posted image
Ampak vseeno vem, kako mu bom povedla, če bo slučajno +. Podarila mu bom copatke, zraven pa dala testerček. 

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.4.2008 11:30:25   
sharona
hehe, jst sem imela ful plane, kako mu bom povedala ob romantični večerjici in kozarčku vinčka ... klinc, ko sem februarja vidla +, sem ga pa kr takoj po telefonu poklicala in samo tulila - noseča sem, noseča sem!!!

;)

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.4.2008 11:41:05   
D.Mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image  to pa smo ženske haha. Nč ne znamo prikrit al pa počakat.  Pa saj je prav tko.user posted image

(odgovor članu sharona)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.4.2008 11:45:52   
_sanja_*
user posted image user posted image user posted image Ja, najbrž je res težko bit tiho tolk časa, da pride iz službeuser posted image Sj ne vem,če bom zdržala user posted image user posted image

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.4.2008 11:47:58   
D.Mateja
Z mojim sva se včeraj zvečer pogovarjala kdaj bova test delala. Pa sva se zmenila da v torek. No, pa je šlo presenečenje.user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.4.2008 12:00:13   
_sanja_*
Upam, da bosta skupaj zagledala user posted image ! Verjetno ni lepšega občutka in se nobeno presenečenje ne more s tem primerjatiuser posted image

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.4.2008 12:03:27   
little angel
moj pa men sploh ne dovoli da bi sama test delalauser posted image sem ga 1x delala sama pa je bil jezen na meneuser posted image sej je bil itak minus... no zdaj pa ga vedno delama skupaj... danes al pa jutr ga boma spet delala kr mi M zamuja 7 dniuser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.4.2008 12:03:58   
aqua77
Upam, da vse ta mesec zagledamo user posted image , pa ne glede na to, a takoj povemo user posted image  al pa mu kupimo kar otroški voziček!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?