|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali.....
1.4.2008 18:27:07   
jabi babi
...res CB težje zazna hormon  hcg kot drugi testi????oziroma pozneje,da se prav izrazim?ali ga res najhitreje BC????kakšne izkušnje pa imate s FS tamalimi trakci???lp pa pridne bodite pa v akcijouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali.....
1.4.2008 19:27:21   
Anonimen
Moja današnja izkušnja s FS je odlična. Najprej nisem bila prepričana, da prav vidim, čeprav sta črtici bili presneto dobro vidni. user posted image   Drugače pa sem vedno delala CB. 

(odgovor članu jabi babi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2008 19:34:28   
Sulfinija
Tudi meni so trakeci dobro kazali smao malo bolj slabo vidni si moral oreng pogledati,CB je bil odločen + v sekudni.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2008 19:38:49   
jabi babi
a pa ste delale čez {rok} al po njem????kateri pa najbolj zgodaj pokaže???

Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2008 19:43:46   
CIPRESA
Meni se zdi CB še najboljši, mi ni nikoli pokazal narobe pa sem jih naredila kar veliko. Mi je pa prvič pokazal + res takrat kot piše - prvidan izostanka M,  drugič mi je en dan prej pokazal +, sedaj tretjič pa 3 dni prejuser posted image
Tako da je vse možnouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 5
1.4.2008 19:48:08   
vesnica206
Mene pa zanima, kako dolgo je treba cakat na rezultat. Ja tam pise da 3-5 minut, oziroma da po 10 minutah rezultat vec ne velja. Pa je to res? Jaz sem naredila FS, pa mi je sele naslednji dan pokazal crtico, ko sem ga hotela ze stran vrzt. Ja, oklepamo se vsake male bilke... Pa cas nam hitreje mine, ce nekaj klepetamo. Tako pocasi se vlece, da mi grejo ze bedarije po glavi. AH, konec tedna upam, da bo vse jasno.

Lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.4.2008 20:00:00   
Anonimen
Še eno pametno sem danes prebrala pir Pušenjaku. Zakaj ni test več veljaven po 10 minutah...

"Vsi testi na trgu pokažejo nosečnost okrog izostanka M ali nekaj dni prej. Proizvajalci testov ne navajajo, zakaj po več kot 10 minutah test ni več veljaven in zakaj se barvilo lahko po daljšem času obarva. Mislm, da je dovolj, če se držimo navodil, čeprav ne vemo zakaj so prav takšna kot so."

No, tud Pušenjak ne ve...user posted image
... se pravi, da veva enako. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesnica206)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.4.2008 20:31:08   
Oaza
Danes sem prvič uporabila FS trakce in sta se TAKOJ pokazali dve dobro vidni črtici. Prej sem pa vedno uporabljala BC in CB.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.4.2008 22:06:23   
glen
Oaza srečno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.4.2008 22:07:04   
Anonimen
Oaza čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.4.2008 10:25:29   
liam
Se pridružuje lepim željam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.4.2008 10:30:20   
aqua77
Čestitke novi srečki user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.4.2008 11:03:47   
D.Mateja
Čestitkeuser posted image user posted image . In lepouser posted image .user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.4.2008 11:10:09   
nInAzWeRiNa
tut jst sem delala test s trakci FS in mi je ful lepo pokazal- no sej sm ba že pet dni čez...ampak vseenuser posted image
držim pestke zate,user posted image user posted image lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.4.2008 11:11:28   
nInAzWeRiNa
aja ups sej že veš user posted image  ČESTITKE in srečno do konca! lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.4.2008 12:46:04   
mirabela
user posted image user posted image user posted image  oaza cestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Izbira banke
krtkova

Katero banko bi izbral?

NKBM (19%)

A Banka (12%)

SKB (13%)

NLB (42%)

Unicredit (15%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!