moonshine
|
Sašššaa , iskrene čestitke ob rojstvu dveh !!!Upam,da ste vse zdrave,glede veselja,vem da je le to nepopisno .Čuvajte se , čimprejšnje okrevanje , hitro rast in da boste kmalu doma! Jaz pa sporočam,da je bilo v petek vse OK na pregledu,naše dete pridno raste in tehta baje okrog 2300g ,je že dol obrnjeno in pripravljeno na prihod ,ampak " sma v dogovoru " , da do 25.11 ne sme ven . Malo, da jaz pridobim na času za dokončne priprave , pa tudi drugače čim kasneje tem boljše.Podatki za tabelo: PDP ostaja enak - 9.11 , pridobljenih imam 10+ ,pas ... ( nak - ni šans,da se grem merit - je še zaloge od prej dost ) , naslednji pregled - CTG 4.11. Drugače pa vidim,da ste bile kar pridne čez vikend,bom rabla kar nekaj časa,da vas preberem,ampak tudi prav je tako . Ste se začele že pogovarjat o pleničkah iz izkušenj moje sestre pa so mullerjeve veliko boljše kot pa dm-ove babylove,pa tudi cenovno je baje prvi cenejši - nasploh glede kozmetike,res pa je da ima verjetno vsaka drugačno izkušnjo. Blackcoffee , sem se prav nasmejala,ko sem začela brat kaj vse že imaš pripravljeno , prej pa tako odločno , da je še prehitro in da se ne znajdeš .Ti kar veselo dokupuj naprej,saj sem šele danes videla,da si res med prvimi.Jaz lahko za tabo zaostajam za cel teden . Tako,sedaj grem pa nekaj pojest ,pa na kratek sprehod. Lep preostanek večera in čim mirnejšo noč!
|