Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Velika razlika med porodi 1.4.2008 17:13:44
|
|
|
|
Felicita
|
Sama sicer (še) nimam izkušenj, je pa med nama s sestro 12 let razlike. Mami pravi, da je bil 1. porod kar naporen (6 ur se mi zdi), sestra je pa 'padla ven' (dobra ura). pomoje je pa to precej odvisno od posameznice do posameznice.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Velika razlika med porodi 1.4.2008 17:36:17
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Jaz imam 6- letno razliko, pa mi je bilo lažje kot prvič. Vse je šlo bolj hitro in intenzivno. Sem dobila um. popadke in rodila v 1 uri.
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2008 17:40:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Velika razlika med porodi 1.4.2008 18:59:19
|
|
|
|
lelaval
|
Mi smo nekje blizu - Jaz sem imela prvega pri 22., drugega pri 23. (16 mesecev razlike) in tretjega pri 30. (7 oz. 8 let razlike). Starejša 2 sta se ful veselila dojenčka, kasneje jima nikoli nisva rekla, da jo morata pazit, tako, da sta bila prisotna le toliko, kot sta sama želela. In se ful razumejo. Če imata namen še enega , vam toplo priporočam, ker sama vidim, kako je super . O porodu pa me raje vprašaj, ko boš 3. že imela v naročju
|
|
RE: Velika razlika med porodi 1.4.2008 22:18:16
|
|
|
|
Blacky30
|
Nekje sem brala, da se telo 10 let po porodu spravi v prvotno stanje oz. ne "zazna" več, da je že bilo nosečo in rodilo. In je spet vse kot prvič. Zato je včasih težji porod toliko let kasneje. No, ti še te meje nisi prekoračila.
|
|
|
|
RE: Velika razlika med porodi 3.4.2008 11:09:07
|
|
|
|
carmelita
|
10,5 let razlike. tako prvi kot drugi ekspresno. oba poroda skupaj trajala 2,5 h. tako kot po prvem, sem setudi po drugem počutila odlično. se mi ni zdelo da je 10 let vmes. mislim pa da je to odvisno od sake posamezne ženske. starejši sin čisto navdušen nad dojenčkom in ultra ponosen.
|
|
|
| Stran: [1] |
sindarinPogosto kupite igračo s katero se otrok ne igra veliko?da (
31%)
ne (
30%)
včasih (
39%)
Število vseh glasov: 267Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!