Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Zanimivosti iz šolskih spisov:) 7.2.2005 16:54:31
|
|
|
|
Primoza
|
Če jemo bolane krave, dobimo ISDN - In kaj moramo pojesti, da bi končno dobili ASDL? ASDL Abstract-Type and Scheme-Definition Language ADSL Asymmetric Digital Subscriber Line Glede na to, s kolikšnim kupom šare filajo uboge šolarje, ni po mojem mnenju nič nenavadnega, da pride do takih očitnih spodrsljajev. Rešitvi sta le dve: a) Učiti se, učiti in še enkrat učiti pa če je potrebno 26 ur na dan. b) Selekcionirati=OMEJITI tematike z namenom predvsem zanetiti pri posamezniku željo po pridobivanju znanja, kar je v tistih letih po mojem zelo težka naloga. Občutek pa imam, da se v pedagogiki ne zaposluje ravno cvet strokovnjakov, redki entuzijasti, ki tam vztrajajo, pa dobijo za nagrado le prezgodaj osivele lase.
|
|
|
|
Zanimivosti iz šolskih spisov:) 7.2.2005 19:47:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še ena, ki je meni ostala najbolj v spominu. Razlagala sem pregovor "Ni vse zlato, kar se sveti" in za lažje ponazorilo uporabila naslednji primer: če je avto lep, velik in svetleče opran, še ni rečeno, da je to dober, kvaliteten avto. Rezultat? Čez nekaj dni dobim na vprašanje, kaj pomeni pregovor, odgovor: "Če je avto lep, velik in svetleke opran, še ni rečeno, da je zlat." :)-
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?