borovnička
|
Jaz sem mu tudi kupila pasto First Teeth in mu je bil okus tako dober, da jo je vedno najprej dol polizal s ščetke. Mi zdaj tako prakticiramo, da mu najprej umijem jaz s pleničko, potem mu dam pa pasto in ščetko in si sam pred ogledalom umiva zobke. Mu gre prav fino. No, meni je zobozdravnik svetoval, da tudi, če ne bo pustil, je treba kar vztrajat. K sreči mi pusti in na koncu mu vedno dam krpico, da si še sam mal potegne čez zobke. Bom pa kar vztrajala s to navado, ker pri meni starši niso bili tako vztrajni in imam res bolj slabe zobe, ker sem šele kasneje začela res redno umivat zobe. No, pri Niku pa sem si rekla, da bom vztrajala, da bo imel lepe zobke. Barbs, pa poiskusi tako, da si najprej oviješ krpico in sebi čistiš zobe, tako, da mali to vidi, potem pa mu daj krpico, da to sam sebi naredi. Daj počasi in vztrajno vsak dan. Postavi ga pred ogledalo, se pači zraven, ga vzpodbujaj in skači do stropa, kadar ti bo pustil. Al se pa cela družina postavite pred ogledalo in si očistite zobke, da bo malemu zabavno in bo videl, da to čisto nič ne boli. Ker na silo, se mi zdi, da res ne gre, da ne bi mali dobil odpor, ker ni več tako majhen, da ne bi vedel kaj se z njim počne. Pozdravček