Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
izjava za opravljanje nočne izmene 1.4.2008 8:40:58
|
|
|
|
ada2
|
Ker Adam še ni star 3 leta mi kao ni potrebno delati nočnih izmen in tega se v naši firmi držijo kot pijanec plota , vse ostale "ugodnosti" pa prezirajo , torej moram delati nadure, moram delati sobote, nedelje in praznike po 12 ur skupaj.... Včeraj sva se s šefico pogovarjale o tem in sem ji rekla, da bi rajši delala še nočne, tako bi bila po nočnih 2 dni fraj in posledično več z družino in da mi je resnici na ljubo lažje iti ponoči delat in pustit malega z atijem kot pa med vikendi čez cel dan. No in je rekla, da moram podpisat izjavo. OK, ni problema, podpišem! AMPAK ?!? Ona ne ve, kaj je treba v tako izjavo napisat, zato mi je ne more dati za podpisat Dajte mi prosim pomagat, a je treba še kaj drugega pisat not, kot pa osnovne podatke (moje) in pa za kaj se gre? hvala
|
|
RE: izjava za opravljanje nočne izmene 1.4.2008 9:02:21
|
|
|
|
bipsy
|
... glede izjave je tako, obstajajo nekakšni obrazci , ali pa se napiše izjava, tako kot si sama že rekla, tvoji podatki in pa zadeva, o nočnem delu.Drugače pa kolkr se meni zdi do otrokovega 3 leta starosti nisi dolžna ali obvezna opravljati nadur.Je kar najbolje da greš na center za socialno delo in se vse točno pozanimaš. lp
|
|
|
|
RE: izjava za opravljanje nočne izmene 1.4.2008 16:32:17
|
|
|
|
POLAND
|
Delodajalec ti mora priskrbeti za to prav poseben obrazec.Sicer pa ,če delaš nedelje,praznike,nadure,ti mora tudi za to dati obrazec v podpis da se strinjaš s tem.
|
|
|
|
RE: izjava za opravljanje nočne izmene 1.4.2008 16:36:19
|
|
|
|
eva1
|
Jaz nisem podpisala nobene izjave-sem se pa odločila da bom delala zjutraj in nočne..in mi to ful ustreza! Niti dnevnih mi ni treba delat, ker kao sem upravičena do 3 leta da delam samo 2 izmene(lahko pa sama izberem katere), ampak jaz vsejn delam dnevne..se kr neki na € pozna!
|
|
|
|
RE: izjava za opravljanje nočne izmene 1.4.2008 21:58:50
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: POLAND Delodajalec ti mora priskrbeti za to prav poseben obrazec.Sicer pa ,če delaš nedelje,praznike,nadure,ti mora tudi za to dati obrazec v podpis da se strinjaš s tem. no vidiš, za nedeljje in praznike, ter nadure ni bilo treba nič podpisovat, je bilo kar zapovedano, da je treba delat, ko pa em dobesedno prosila, da bi delala nočne pa cela štala, da to pa ne, ker je po zakonu, da ne smeš no, sem danes rekla, da naj mi kar pripravijo izjavo tako "domačo" pa da do konca tedna podpišem
|
| Stran: [1] |
Vzgoiteljice v vrtcuAdminAli ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcuda, nimam nobenih propomb (
71%)
ne (
8%)
pričakovala bi boljšo (
12%)
boljše ne bi mogla pričakovati (
9%)
Število vseh glasov: 182Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!