Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Stenska previjalna miza/polica 1.4.2008 0:30:30
|
|
|
|
simona9
|
Kolegica si jo je kupila pred dvema letoma v Ikei, pa še draga ni bila, lp
|
|
|
|
RE: Stenska previjalna miza/polica 1.4.2008 2:44:21
|
|
|
|
jajula
|
imamo tole stensko previjalno, kupili smo jo v baby centru in smo ful zadovoljni http://www.bolha.com/oglas2703996
|
|
|
|
RE: Stenska previjalna miza/polica 1.4.2008 9:02:45
|
|
|
|
Irena88
|
Tovarna otroškega pohištva Sadeko-Rimske toplice ima lesene in so dosti lepše kot pa Ikeine, ki je kombinacija plastike in kovine.
|
|
|
|
RE: Stenska previjalna miza/polica 1.4.2008 13:17:34
|
|
|
|
Lunc_a
|
Sem imela od ikee.In sem bila zelo zadoovljna,še posebno ker je bila dovolj velika in širša kot ostale,pa še prostor ti ne zavzeme.Te lesene mi pa niso všeč
|
|
|
|
RE: Stenska previjalna miza/polica 1.4.2008 13:33:49
|
|
|
|
Irena88
|
A lesena previjalna ti pa prostor jemlje?? Saj se ravno tako zloži, jaz sem za natur
|
|
|
|
RE: Stenska previjalna miza/polica 1.4.2008 13:46:28
|
|
|
|
jasna
|
Se strinjam z lunco. Imamo ikeino varianto in je res velika. Kamot 2 letnika gor previješ. In tudi žepki pridejo zelo prav. Sem imela priliko sprobat tudi leseno, pa je precej manjša. Je pa lepša, to je res lp
|
|
|
|
RE: Stenska previjalna miza/polica 1.4.2008 14:03:27
|
|
|
|
Lunc_a
|
Irena nieme rekla da mi lesena jemlje prostor,ampak da mi ni všeč
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?