|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vzmetnica za košaro
31.3.2008 17:31:47   
Naty*
Mam eno vprašanje... ali je mogoče že katera zasledila, da bi kje prodajali vzmetnice za košare za novorojenčka? Doma imamo namreč košaro, ki je stara sicer kar nekaj let, ampak ful dobro ohranjena.
Rada bi jo uporabljala prvih nekaj mesecev, ampak ne vem, kje dobiti vzmetnico za noter. V BC imajo samo komplete, pa se mi zdi brezveze, če košaro že imam.

Vnaprej hvala za odgovore.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vzmetnica za košaro
31.3.2008 17:49:57   
špelin@
Jaz sem kupila kar klasično 15 cm debelo peno in jo odrezala na mero - prva dva meseca, kolikor otrok lahko spi v košari (vsaj naši sta jo hitro prerasli user posted image ), se mi zdi, da tistim 3-6 kilam da dovolj opore  user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2008 17:55:50   
andrejkam
Jaz imam nestandardno posteljico in sem dala delat vzmetnico po meri.
En privatnik iz Škofje Loke je naredil zelo hitro in niti ni tako drag.
Če želiš, lahko dam kontakt.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2008 18:05:25   
Naty*
špelin@ dej mi prosim povej, kje si kupila peno??? Ker bi jo js tuduser posted image ...

andrejkam tebe pa tud prosim za kontakt, bom poklicala pa vprašala za ceno, ker iskreno za tiste štiri mesece se mi skor ne splača kej veliko plačevat user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu andrejkam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2008 18:12:53   
Biba74
Jaz sem dala "vzmetnico" brez vzmeti ;-), pač pa iz lateksa in kokosovih vlaken narediti v tovarni TUS-KOSI v SG. Naredili so jo v nekaj dneh in mi jo dostavili domov, prav tako sem dala tam narediti posteljni vložek za IKEINo otroško posteljico, ki je nestandardnih mer. Za oboje skupaj sem plačala pred tremi leti manj kot 100Evrov.
Imela sem sicer peno, pa se mi za poletne mesece, ko je bil majhen moj dojenček ni zdela primerna (prevroča).
Zdaj pričakujemo drugega otročka in oba vložka ga čakata, posteljico je vmes uporabljala še nečakinja. Če takole pogledam, se mi cena plačana za vložka sploh ne zdi visoka.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2008 18:15:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
špelin@ dej mi prosim povej, kje si kupila peno??? Ker bi jo js tuduser posted image ...

Za ta prvo piko sem peno kupila pri lokalnem tapetniku (en starejši ata, ki preoblači kavče - mi jo je potem tudi odrezal na mero user posted image ), za ta drugo pa sem kar kupila "plahto" pene v lokalni trgovini, kjer prodajajo vse za dom, gradnjo in notranjo opremo - sem jo en kos porabila še za izdelavo previjalne podloge. Po moje jo morajo imeti v kakšnem Baumaxu ali Bauhausu user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2008 18:18:11   
andrejkam
Tapetništvo Eržen 04 51 31 164

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2008 20:35:17   
moya
Plama Pur - izdeluje peno, v svoji trgovini ti odrežejo po meri.

(odgovor članu andrejkam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.3.2008 20:49:33   
Naty*
Hvala vsem! Zdej pa ni user posted image , da ne bi nekak usposobla našega koška user posted image !

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.3.2008 20:50:44   
želva
Naty, navadno peno dobiš v Logatcu v Anvini(tam pri cerkvi), imajo vse debeline, pa poceni.Se mi pa zdi,da sem v BC vidla tud samo pene-jogije za v zibke

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.4.2008 10:36:38   
arsha
Špelin, ti si pa prava frajerka user posted image  

In v kaj si potem prevlekla peno, da je nastala previjalna podloga?

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.4.2008 10:40:37   
Naty*
želva hvala, tale podatek mi pa ful pomaga, bom šla kr dons pogledat user posted image . Bi mi ful pasalo, če bi dobila v Logatcu, ker zelo težko sedim v avtu (no rodit bom še mogla it v Postojno user posted image ). Jogiji za zibke bi mi pa težko prišli prav, ker mamo dve košari, pa sta obe čist različnih mer, tko da mislim, da je to precej nestandardno. Ko sm pa v BC gledala košare, je pa rekla, da majo samo komplete (270 EURuser posted image ). Za zibke mogoče majo posebej, košare pa ne...

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.4.2008 11:00:07   
zvezdica stella
IZVIRNO SPOROČILO: Biba74

Jaz sem dala "vzmetnico" brez vzmeti ;-), pač pa iz lateksa in kokosovih vlaken narediti v tovarni TUS-KOSI v SG.
Imela sem sicer peno, pa se mi za poletne mesece, ko je bil majhen moj dojenček ni zdela primerna (prevroča).
Zdaj pričakujemo drugega otročka in oba vložka ga čakata, posteljico je vmes uporabljala še nečakinja. Če takole pogledam, se mi cena plačana za vložka sploh ne zdi visoka.

Biba74, sem gledala na njihovi spletni strani, ampak nisem našla take vzmetnice kot si ti napisala. A je to pod kakim drugim imenom (npr. Bi posteljni vložki)?

Jaz sem "podedovala" zibko s penasto "vzmetnico". Glede na to, da bo na Obali poleti res vroče, sem hotela novemu članu naročiti manj umetno (vročo) podlago za spanje. (Upam, da če bo otrok dobro spal, bo tudi mamica dobro spalauser posted image )

(odgovor članu Biba74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.4.2008 13:31:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: arsha

V pvc prt, ki sem ga potem zlepila s pištolo za vroče lepljenje user posted image  Samo težko je dobiti prisrčen otroški motiv user posted image  Oz. je treba prebrskati po trgovinah.

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.4.2008 7:59:11   
arsha
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

V pvc prt, ki sem ga potem zlepila s pištolo za vroče lepljenje user posted image  Samo težko je dobiti prisrčen otroški motiv user posted image  Oz. je treba prebrskati po trgovinah.

Pa nabava pištole za vroče lepljenje najbrž tud ni od muh user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.4.2008 10:32:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pa nabava pištole za vroče lepljenje najbrž tud ni od muh user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Za 10 EUR se človek ravno ne bi pustil pouser posted image  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.4.2008 22:03:30   
ms3
v baby-centru, arielu imajo jogij za košek (okoli 30 evrov). če ti dimenzija ne ustreza ga naročiš in dobiš v 3 tednih.

drugač pa poglej še te spletne strani:
http://www.posteljnine.si/si/produkti/jogiji/
in
http://www.zibka.eu/shop/index.php?main_page=index&cPath=3&zenid=0be58c32f8c3bda8de56fecb377c8bd1

v zibki sem jaz naročila in traja nekaj dni, da tiga naredijo. prevzameš osebno ali pošljejo po pošti.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.