Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
spust trebuha - koliko pred porodom? 30.3.2008 19:30:41
|
|
|
|
Naty*
|
Mogoče se bo tistim, ki ste že rodile zdelo vprašanje hecno, ampak res me zanima... koliko prej se vam je spustil? Men je zadnjič rekla prijateljica, da ko se ji je naredila "luknja" pod prsmi je bla tik pred porodom. No js mam še dobrih 40 dni do dneva D, ampak opažam, da se mi je trebuh rahlo spustil. Ne ful, ampak tolk, da je opazno, ker sem ga mela prej skoz precej visoko. Tud lažni popadki so čedalje pogostejši, ampak kljub vsemu mislim, da kak mesec še ne bi smel it v Rim . No povejte mi prosim vaše izkušnje ...
|
|
RE: spust trebuha - koliko pred porodom? 30.3.2008 19:38:05
|
|
|
|
2suzika7
|
Jaz že ves čas nosim nizko in sem tudi v prvo, tako da se mi je trebuh zares spustil v porodni, ko je šlo že proti koncu.( takrat je bil res tam spodaj nekam, ven pa ni še nič kukalo) Drugače pa se enim prej enim kasneje, enim počasi enim naenkrat. Ko bo tisto ta pravo , boš kljub dvomom prej, takoj vedla da gre za res. Srečno!!!
|
|
RE: spust trebuha - koliko pred porodom? 30.3.2008 19:38:06
|
|
|
|
Taula
|
Meni se je trebuh v zadnjih 10 dnevih kar spustil. Opažam sama in vsi mi šlogajo, da bom kmalu rodila. Sem pomagala, kajne. Mene tudi to zanima.
|
|
RE: spust trebuha - koliko pred porodom? 30.3.2008 19:43:01
|
|
|
|
CatJa
|
Meni se ni do konca - 4 dni čez rok.
|
|
RE: spust trebuha - koliko pred porodom? 30.3.2008 19:51:48
|
|
|
|
kai1
|
Meni se ni spustil, rodila sem pa 3 dni čez rok.
|
|
|
|
RE: spust trebuha - koliko pred porodom? 30.3.2008 22:23:06
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Meni se ni spustil, rodila sem pa 2 dni pred PDP-jem z napovedanim CR. Lp
|
|
RE: spust trebuha - koliko pred porodom? 30.3.2008 23:58:02
|
|
|
|
Roberta69
|
Meni se zdi, da se mi je te dni spustil (tri tedne pred rokom), čeprav ni nič ni opazil. Popadkov pa meni se zdi nimam še nič.
|
|
|
|
RE: spust trebuha - koliko pred porodom? 31.3.2008 0:07:26
|
|
|
|
Jančika_
|
Pri prvem se mi je spustil slab mesec pred porodom (rodila dva dni pred rokom), drugič se mi sploh ni, je bil pa vso nosečnost nižje kot prvič (rodila dva dni čez rok).
|
|
|
|
RE: spust trebuha - koliko pred porodom? 31.3.2008 5:57:44
|
|
|
|
Skabi
|
Meni se je včeraj spustil za dobrih 10 cm, kdaj bom pa rodila, pa ne vem (rok 15.april).
|
|
|
|
RE: spust trebuha - koliko pred porodom? 31.3.2008 8:00:22
|
|
|
|
Naty*
|
Hvala za odgovore, no vsaj videt je, da se mnogim spustijo precej prej , ne pa nujno tik pred porodom. Tiste, ki še čakamo, bomo pa kmal iz prve roke vidle, kolk prej se spustijo ane .
|
|
RE: spust trebuha - koliko pred porodom? 31.3.2008 9:35:49
|
|
|
|
urskas
|
meni se obakrat ni spustil...
|
|
|
|
RE: spust trebuha - koliko pred porodom? 31.3.2008 9:47:20
|
|
|
|
T.A.Y.A.
|
Meni se je spustil prejšnji teden. Sedaj sem v 34. tednu. V petek mi je G. rekel, da se že odpiram. Tudi popadki so že prisotni. Upam, da bom zdržala čim dlje.
|
|
|
|
RE: spust trebuha - koliko pred porodom? 31.3.2008 10:45:25
|
|
|
|
tatam
|
Trikrat in trikrat se mi je spustil v porodni sobi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?