|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kašelj
29.3.2008 21:13:45   
Majabo
imamo Sinecod, jemali smo ga 14 dni kaselj je ponehal...za tocno en teden, sedaj smo spet tam, kaselj, kaselj in se enkrat kaselj
prejšnjo rundo je sirup "prijel" 3xna dan malo žličko in ponoči je nehal kašljati že v dveh dneh, potem pa je bilo samo vsak dan boljše
sedaj pa kar ne prime, kašlja cel dan in celo noč revež, seveda smo zjutraj vsi izmozgani,še najbolj pa otrok
zdi se da je kašelj suh in da ga kar draži in draži

mažem ga po prsih
pa me zanima ali je boljši Vick ali materina dušica - nekateri pravijo da jih samo še bolj draži??
in še nekaj ali domači smrekovi vršički pomirjajo ali so za izkašljevanje?
kaj pa bezgov čaj in  pljučnik,...ali katera to uporablja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kašelj
29.3.2008 21:27:17   
Mlada mamica
Tudi mene to zanima....se priporočam,ker Dašo tut kašelj draži....
priporočajo pa,da se po 17 uri sirup naj nebi zaužival...user posted image

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2008 21:29:57   
blue sky
Preverjen recept (za prehlad in kašelj):

črno redkev olupiš, izdolbeš toliko sredine, da lahko daš vanjo 1 ali 2 žlici medu. Pustiš stati čez noč, ta sirup pa potem piješ po žlicah (najbolje je zjutraj na tešče).

Je zelo nagravžno za spiti in smrdi, pomaga pa user posted image .

(odgovor članu Mlada mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2008 21:33:58   
oka
Jaz ga v Vickom nikakor ne bi mazala, ker je premočan in lahko povzroči bronhialni krč. Pri nas so ga ravno zato vzeli iz prodaje. S pa v lekarni da dobiti mazilo BEBIVAL, ki ne vsebije kafre in mentola.  Naši madam zelo pomagajo kamilični obkladki (prepražene kamilice zavite v krpo dam na prsni koš in na hrbet) in kamilične inhalacije. Probaj še s tem. A pri zdravniku ste bili?

(odgovor članu Mlada mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2008 21:40:26   
Majabo
pred 14 dnevi  smo bili pri zdravniku, pljuca cista, podaljsana viroza - je rekel
potem je bilo mir nekaj dni, sedaj pa spet, malo vrocine in kaselj

sicer nam gre tako ze od januarja user posted image  samo da je bilo prej brez kaslja, samo vrocina in smrkanje vsak mesec eno rundo, sedaj v zadnjem mesecu se je pridruzil se kaselj

kje pa se kupi crno redkev? mercator jo ima?

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2008 21:41:34   
simona9
Smrekovi vršički so za izkašljevanje. Jaz ga ne dajem več kot en teden, po treh dneh se mu začne luščiti, tako da se izkašljuje. Ne dam pa mu po 16. uri. Lp

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2008 21:41:39   
Majabo
kaj pa tigrova mast ali kaj je tisto mazilo, nekateri ga hvalijo?

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2008 21:45:27   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: Majabo

pred 14 dnevi  smo bili pri zdravniku, pljuca cista, podaljsana viroza - je rekel
potem je bilo mir nekaj dni, sedaj pa spet, malo vrocine in kaselj

sicer nam gre tako ze od januarja user posted image  samo da je bilo prej brez kaslja, samo vrocina in smrkanje vsak mesec eno rundo, sedaj v zadnjem mesecu se je pridruzil se kaselj

kje pa se kupi crno redkev? mercator jo ima?

Jaz sem jo ravno danes kupila v Sparu, ker mene tudi daje kašelj in sem si pripravila ta "sirup" za jutri zjutraj.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2008 21:45:42   
Majabo
torej smrekove vrsicke dajem ko se otrok zacne mokro izkasljevat
črna redkev pomirja ali je za izkašljevanje?
kaj pa bezgov sirup?

< Sporočilo je popravil Majabo -- 29.3.2008 21:46:45 >

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.3.2008 21:46:52   
simona9
Jaz bi šla na tvojem mestu še 1x k zdravniku, zaradi tega da se ni že kaj več razvilo.
Za tigrovo mast ne vem kaj vsebuje, vem pa da otrok do drugega leta ne smeš mazat z mazili, ki vsebujejo kafro ali mentol zaradi bronhialnega krča. Lp

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.3.2008 21:54:13   
blue sky
Ta sirup iz medu in črne redkve zdravi prehlad in kašelj. Črna redkev je pa na splošno  znana kot blagi oz. naravni antibiotik.

(odgovor članu simona9)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.3.2008 21:54:38   
Majabo
če do ponedeljka ne bo bolje greva k zdravniku seveda
samo me jezi ker sem tam vsak mesec dvakrat, se vmes ga po telefonu klicem - saj sem hvalezna, da ga lahko
a vedno ista pesem
veste je toliko viroz.....
ja vasa je pa se podalsana...
nikoli pa ne pregleda krvi...
nevem ce s temi vecnimi prehladi in virozami otrok ojaca in ni vec dovzeten za okuzbe....prej obratno

(odgovor članu simona9)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.3.2008 21:55:23   
usa
Tudi mi smo imeli pred 14 dnevi probleme s kašljem pa smo delali inhalacije s kamilicami pa redkev z medom pa topli obplatki na plučka spredaj in zadaj.......in kašelj je še kar trajal.Ker nismo ponoči nič spali sem zjutraj klicala zdravnico in mi je rekla da če nima vročine in samo kašlja je lahko od nahoda lahko se bo pa kaj razvilo,če pa bo mala dobila vročino se pa naj prideva pokazat.Ampak mala je še kar kašljala nakar mi mamica reče naj ji probam dati še slezov čajek.in jaz sem ji res skuhala domači slezov čajek in v trgovini(mercator) sem kupila sirup na bazi meda, sleza , materine dušice in propolisa(apisirup1) pa sem ji dala malo pred spanjem 1 čajno žličko sirupa in še malo kasneje čajček od sleza in smo noč prespali.Je pa sirup od 1 leta starosti naprej.Tako smo rešili pri nas to nesrečno kašljanje.

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

cepljenje pri 3 mesecih
ocka818

lep dan vsem članom ringaraja spletne strani imam eno vprašanje zanima me ali kdo mogoče ve če otrok nima zdravstvenega zavarovanja kolikšna je cena cepljenja hvala za vaše odgovore in lep pozdrav

1 (86%)

1 (14%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!