Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
otroček med hojo/sedenjem 29.3.2008 20:06:35
|
|
|
|
gaja27
|
Punce, spet me neki zanima. v 31. tednu sem - ko ležim, je otroček (ali maternica, bula, kakorkoli že) višje, precej nad popkom in tudi brca me precej nad popkom. Ko pa nekaj časa stojim/hodim/sedim in se nato uležem, se mi zdi, da je vse skupaj (otroček in celotna maternica) precej nižje. Nogica, ki me je prej brcala nad popkom, me zdaj brca nižje. A mislite, da je to ok - vem, da gravitacija pač naredi svoje, ampak... je pa tak občutek, kot bi se cela maternica dol premaknila. Kako je pri vas? Papap
|
|
|
|
RE: otroček med hojo/sedenjem 29.3.2008 22:56:44
|
|
|
|
2suzika7
|
Pri nas nič drugače. Jaz mam že skoraj celo nosečnost občutek, da mi jemljejo bris tam spodaj. Samo da me zadnje tedne še tako močno zaboli- zbode. Pri prvi je bilo vse drugače- lih tako sem nosila vse naprej in bolj nizko, samo bolj nežna je bila . Zdaj pa... vsakič ko sem pokonci več kot nekaj minut se začne ... brca v spodnji del trebuha, potem se mi zdi, da me je nekaj popraskalo po medenični kosti, in pa vsake toliko me malo zvije in se mi zdi, da bo kaka rokica ven pokukala... Kakorkoli, vse je normalno in lepo uživaj še teh par tednov, ker potem teh brcik, pa čeprav včasih zaslabi, ne bo več!!!
|
|
RE: otroček med hojo/sedenjem 29.3.2008 23:43:06
|
|
|
|
gaja27
|
Točno tako. Zoprn občutek, predvem zato, ker te je strah. Sicer pa groooooooooozno uživam v brcihah (tudi v pljuča, mehur...), edino, kar me res muči, je nespečnost .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?