|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   črtica?
29.3.2008 9:41:08   
Anonimen
Med vami sem že kar dolgo in dolgo se tudi že trudimo za user posted image  ampak do sedaj ni bilo uspeha. Testov sem v preteklih letih naredila kar nekaj, a več kot 1 črtice nisem ugledala nikoli. Ta mesec sem bila prepričana da ne moremo zanosit, ker imam še ene zdravstvene težave nerešene, M. bi morala dobiti v četrtek. Testa nisem imela namen delat, nakar včeraj zvečer v omarici odkrijem da imam še "zalogo" baby mini check...pa si rečem, pa naj bo bom enega uničila. Test sem naredila zvečer, pa še ne čisto prav. In zagledala malo (ampak ne roza!) črtico, vidno le proti direktni svetlobi. Vedno sem si predstavljala da je ta druga črtica bolj blizu prve pa grem gledat kako je narisano na navodilih in je točno tam kjer se je meni dozdevalo da jo vidim. Ok, zjutraj naredim drugi baby mini - in spet isto! Črtica, ki ni roza, ampak nekako prozorna in zelo tanka skoraj, vidna le proti svetlobi. Ali ima katera z baby mini izkušnje, ali je možno da kar sem videla nima veze z user posted image , namreč pred testom sem pozabila pogledat če se ta druga črtica vidi tudi takrat.

Sem malo zmedena, se res dolgo trudimo za user posted image  in ta mesec nisem pričakovala user posted image , zato me je vse skupaj tako medlo.

Ali mislite da je možno da sem user posted image ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: črtica?
29.3.2008 9:45:51   
*erika*
mozno je da si user posted image .predlagam da ti da gres hitro u lekarno po clearblue.pa ponovi test in sporoci nam in srecno drzim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2008 9:47:37   
witto
pozdravljena anonimna, jast sem dober teden po iui,(inseminacija) in sem včeraj delala test(komaj komaj) kar 8 dni pred user posted image , ampak so me znaki prepričali, delala sem "baby chek plus", v navodilu tudi piše, da če testiramo zgodnjo nosečnost( jast sem jo) počakamo,10 minut. In meni se je tudi obarvala druga črtica. Najprej tista kontrolna, in zatem se je začela delat še tista druga. Zelo švoh ampak vidna. Tudi moj je vse to opazoval, in rekel, da je to TO. Počakaj še kak dan ali dva in test ponovi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2008 9:54:02   
ključek
jaz sem prvi test naredila isto z baby mini check. in mi je tudi pokazalo zeloooooooooooo rahlo črtico. čez nekaj dni sem ponovila test z CB. in kaj vidim??? velik debel plusek.user posted image user posted image user posted image
držim pesti, da boš ti na istem in se kmalu pridružiš ostalim user posted image .
za srečo pa.......user posted image user posted image user posted image user posted image . upam, da bo pomagalo!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2008 10:17:23   
bastian111
Upam ka je to tisto kaj čakata!Želim ti da se Vama izpolni želja.Nam radovednim babnicah pa kar javi neglede na rezultat-Srečnouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2008 13:25:48   
2 Sraki
Čestitam, pomoje si noseča!!!!!! Pri meni je BCmini isto pokazal, no pa je bilo navsezadnje le resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2008 14:32:48   
Anonimen
hvala vam za lepe želje, upam da bom res ugledala user posted image , toliko časa čakam, da kar ne dojamem da je morda res - imam še en CB mini doma, če mi rata zdržat ga do pon. zjutraj prišparam in vam seveda sporočim!

Lep vikend!

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2008 17:59:08   
lex
user posted image tako se je meni videla črtica pri 3user posted image (klikni na sliko se vidi bolje)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2008 9:19:09   
Anonimen
Punce jaz mislim da ne bo nič. Sem imela še en listič BC mini doma, pa sem pogledala proti svetlobi pred testiranjem, in se tudi je vidlo obrise obeh črtic. Test sem naredila, pa se ni pokazala nobena user posted image , očitno bilo nekaj narobe, morda sem ga predolgo doma šparala. Če bo pa kaj drugače kakor kaže vam sporočim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2008 12:25:00   
ellie
Sej ta debata o teh bc mini je bila že 100x prežvečenauser posted image

Pri meni je bila črtica enaka kot pri lex pa nisem bila user posted image ...očitno tem testom ni za zaupat. Najboljše je pri takšni črtici naredit cb pa je potem vse jasno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.3.2008 21:54:15   
Anonimen
CB je CB!!!!!

(odgovor članu ellie)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
31.3.2008 10:47:21   
Anonimen
nič ne bo z user posted image , danes zjutraj se je prikazala user posted image . Hvala vseeno za podporo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
31.3.2008 11:13:49   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

nič ne bo z user posted image , danes zjutraj se je prikazala user posted image . Hvala vseeno za podporo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo pa v aprilu

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.3.2008 16:41:13   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

oooh user posted image bo drug mesec vec srece user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?