Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nepozabne Rugljeve izjave 29.3.2008 0:09:42
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc - najprej jih mora popolnoma prešokirati, da ga sploh poslušajo. Resne psihoterapije se ne poslužujejo šok-terapij, vsaj ne v takšni obliki.
|
|
RE: Nepozabne Rugljeve izjave 29.3.2008 0:17:26
|
|
|
|
piščanc
|
vsak zdravnik mora imeti avtoriteto pred pacientom. in kako naj si zgradi avtoriteto pred ljudmi, ki zavržejo vse svoje življenje za požirek pijače. saj ga ne zagovarjam, samo nekaj resnice je tudi v njegovih besedah
|
|
RE: Nepozabne Rugljeve izjave 29.3.2008 0:23:53
|
|
|
|
Lolypop
|
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc saj ga ne zagovarjam, samo nekaj resnice je tudi v njegovih besedah A se ti vidiš v njih? Namreč jst se nimam za frigidno, aseksualno, nepotešeno, histerično, sadistično in nesrečno feministko Neka posploševanja pa se mi zdijo čist mimo.
|
|
RE: Nepozabne Rugljeve izjave 29.3.2008 0:37:45
|
|
|
|
piščanc
|
sej jest se tud nimam za nepotešeno feministko....pa tud moj mož ni alkoholik ali pretepač. ravno zato se v njegovih izrazih ne najdem in me ne prizadanejo. sem potešena mama in vzorna žena, mož je pa vzoren oče. in njegovo vlogo mu popolnoma priznavam in je ne bi mogla sama opravljati.
|
|
RE: Nepozabne Rugljeve izjave 29.3.2008 0:58:47
|
|
|
|
Lolypop
|
Kateri del je pa po tvoje resnica?
|
|
RE: Nepozabne Rugljeve izjave 29.3.2008 8:07:25
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolypop IZVIRNO SPOROČILO: piščanc saj ga ne zagovarjam, samo nekaj resnice je tudi v njegovih besedah A se ti vidiš v njih? Namreč jst se nimam za frigidno, aseksualno, nepotešeno, histerično, sadistično in nesrečno feministko Neka posploševanja pa se mi zdijo čist mimo. In zakaj ti to tako osebno jemlješ . Če vse v lajfu tolk resno vzameš, potem se mi smiliš.
|
|
RE: Nepozabne Rugljeve izjave 29.3.2008 8:15:57
|
|
|
|
Lolypop
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja IZVIRNO SPOROČILO: Lolypop IZVIRNO SPOROČILO: piščanc saj ga ne zagovarjam, samo nekaj resnice je tudi v njegovih besedah A se ti vidiš v njih? Namreč jst se nimam za frigidno, aseksualno, nepotešeno, histerično, sadistično in nesrečno feministko Neka posploševanja pa se mi zdijo čist mimo. In zakaj ti to tako osebno jemlješ . Če vse v lajfu tolk resno vzameš, potem se mi smiliš. Zato ker sem ženska. Pa nič ni treba da se ti smilim. Vse kar sem želela povedat je, da se mi take žaljive izjave od tako ugledne osebe zdijo zelo ... nenavadne, nepričakovane če hočeš. Pa člouk je šuliran, ja bi lohk vedu bolje od tega.
|
|
RE: Nepozabne Rugljeve izjave 29.3.2008 8:22:27
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolypop IZVIRNO SPOROČILO: petja IZVIRNO SPOROČILO: Lolypop IZVIRNO SPOROČILO: piščanc saj ga ne zagovarjam, samo nekaj resnice je tudi v njegovih besedah A se ti vidiš v njih? Namreč jst se nimam za frigidno, aseksualno, nepotešeno, histerično, sadistično in nesrečno feministko Neka posploševanja pa se mi zdijo čist mimo. In zakaj ti to tako osebno jemlješ . Če vse v lajfu tolk resno vzameš, potem se mi smiliš. Zato ker sem ženska. Pa nič ni treba da se ti smilim. Vse kar sem želela povedat je, da se mi take žaljive izjave od tako ugledne osebe zdijo zelo ... nenavadne, nepričakovane če hočeš. Pa člouk je šuliran, ja bi lohk vedu bolje od tega. Pa še nekaj ne morem verjeti - da si za njegove izjave slišala šele zdaj .
|
|
RE: Nepozabne Rugljeve izjave 29.3.2008 8:31:11
|
|
|
|
Lolypop
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja Pa še nekaj ne morem verjeti - da si za njegove izjave slišala šele zdaj . Zakaj pa ne morš tega verjet?
|
|
RE: Nepozabne Rugljeve izjave 29.3.2008 8:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Lolypop Jst se pri teh izjavah (tudi če so vzete iz konteksta) kot ženska počutim ponižano, nesposobno, manjvredno. Tudi jaz se ne počutim ponižano ali manjvredno. Takšne izjave se me niti ne dotaknejo in mi ne morejo do živega. Se jim pa redno nasmejim..le kako lahko nekdo vidi(je videl) svet tako črno-belo? Se podpišem.
|
|
|
|
RE: Nepozabne Rugljeve izjave 29.3.2008 9:01:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolypop IZVIRNO SPOROČILO: piščanc saj ga ne zagovarjam, samo nekaj resnice je tudi v njegovih besedah A se ti vidiš v njih? Namreč jst se nimam za frigidno, aseksualno, nepotešeno, histerično, sadistično in nesrečno feministko Neka posploševanja pa se mi zdijo čist mimo. Ne razumem zakaj bi se zdaj piščanec morala videt v teh besedah? Saj če piščanec misli, da se skriva nekaj resnice v besedah, še ne pomeni, da se ona osebno prepozna v njih. Pač enostavno z nečim se strinjaš z nečim pa ne. Jaz tudi verjamem, da je ogromno frigidnih žensk in blabla bla..pa to ne pomeni, da sem tudi jaz in ne jemljem tega osebno, če kdo trdi. Tudi ti ne rabiš biti užaljena, če nekdo podcenjevalno govori o ženskah. Jaz tudi rada kaj rečem čez moške na splošno, pa kaj zdaj. Edino daddy se takrat oglasi užaljeno in vedno trzne
|
|
|
|
RE: Nepozabne Rugljeve izjave 29.3.2008 9:12:19
|
|
|
|
piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc Zaljubljenost mine, ostane pa odgovornost, katere temelj je seksualna privlačnost tole mi je pa všeč. sicer mi pa rugelj ni totalno mimo, res je pretiraval v svojih izjavah, ampak če pogledaš parnerske odnose vsaka njegova izjava zdrži. in res so vse vzete iz konteksta eto, tale njegova izjava mi je všeč, če že sprašuješ. pa tudi tiste, ki pravijo da so moški, ki ne znajo oz. nočejo zadovoljiti ženske nesposobni. pa to ne pomeni samo v seksualnem smislu. tisti moški, ki bo žensko zadovoljil v vseh pogledih življenja, tisti ni nesposoben
|
|
RE: Nepozabne Rugljeve izjave 29.3.2008 9:13:22
|
|
|
|
Lolypop
|
Aha, bom pa tako vprašala: Kaj v teh izjavah je resničnega?
|
|
RE: Nepozabne Rugljeve izjave 29.3.2008 9:23:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ženska dobiva svoj jaz skozi moževo poslanstvo. Problem pa je v tem, da je malo moških, ki imajo poslanstvo ... No, meni je pa ta izjava nekak najbolj zanimiva. (če je to res on izjavil)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?