|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ušesni termometer Microlife
6.2.2005 16:29:57   
Adelina
Ali ima katera ta termometer in kako ste zadovoljne z njim oz. koliko se vam zdi točen? Nam namreč vedno pokaže drugače, ko večkrat zaporedoma merimo v istem ušesu. Ta odstopanja so tudi do pol stopinje, včasih celo več. Vedno skušam konico termometra dati enako globoko v uho, vendar je vedno razlika. Kako ste ve zadovoljne s tem termometrom (baterija je nova)?
Kako pa je za Bravnovimi termometri. Ali vam vedno pokažejo vsaj približno enako temperaturo ali so tudi taka odstopanja.

KO sem mu potem z navadnim termometrom merila vročino v ritki, je bilo to skoraj Misija nemogoče, ker ves čas brca, četudi ima povišano temperaturo. Zato bi rada imela in hitri termometer. Ali z digitalnim termometrom tudi lahko merite v ritki in koliko časa traja merjenje z njim oz. ali so dovolj natančni?

Lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.2.2005 19:00:20   
Gina
Jaz sem zadnjič prišla na idejo, zaradi enakih problemov, kot jih ti opisuješ in sem zmerila z (braunovim)ušesnim termometrom pod pazduho. Ugotovila sem, da je tem. točna in vedno enaka.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2005 15:51:50   
AVE
Tudi mi smo imeli težave s termometrov za merjenje v ušesu. NISO VREDNI NIČ, DRAGI PA KAR PRECEJ. Pa so nas naučili v bolnišnici, da sedaj merimo kar pod pazduho z navadnim termometrom,2-3 minutke držiš pod pazduho in je o.k.Za merjenje v ritki se še nisem opogumla, baje pa, da je zanesljivo in temperaturo pokaže v trenutku.

Lp, AVE:kuza::sloncek::kuza:

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2005 17:42:29   
Gina
Mirjam, nekaterim otrokom temperatura v ušesu ne naraste. Zato je noben termometer ne more tam izmerit. Saj tudi nekateri otroci nimajo vročega čela, ampak glavo pri straneh, a še niste to opazile? Še enkrat: z ušesnim termometrom izmerim v 1 sekundi pod pazduho - točno tem. Pa zakaj niti probat nočete, ne štekam...

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2005 21:23:58   
Adelina
Gina, jaz sem probala pod pazduho pa mi ni pokazal nič temperature oz. minimalno, pol sm mu pa z navadnim v ritki zmerla, je imel pa skor 39 stopin (38,9). Pr men to ne pali-tudi v ušesu mi je pokazal bistveno več kot pod pazduho.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?