Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ušesni termometer Microlife 6.2.2005 19:00:20
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sem zadnjič prišla na idejo, zaradi enakih problemov, kot jih ti opisuješ in sem zmerila z (braunovim)ušesnim termometrom pod pazduho. Ugotovila sem, da je tem. točna in vedno enaka.
|
|
|
|
ušesni termometer Microlife 7.2.2005 15:51:50
|
|
|
|
AVE
|
Tudi mi smo imeli težave s termometrov za merjenje v ušesu. NISO VREDNI NIČ, DRAGI PA KAR PRECEJ. Pa so nas naučili v bolnišnici, da sedaj merimo kar pod pazduho z navadnim termometrom,2-3 minutke držiš pod pazduho in je o.k.Za merjenje v ritki se še nisem opogumla, baje pa, da je zanesljivo in temperaturo pokaže v trenutku. Lp, AVE:kuza::sloncek::kuza:
|
|
|
|
ušesni termometer Microlife 7.2.2005 17:42:29
|
|
|
|
Gina
|
Mirjam, nekaterim otrokom temperatura v ušesu ne naraste. Zato je noben termometer ne more tam izmerit. Saj tudi nekateri otroci nimajo vročega čela, ampak glavo pri straneh, a še niste to opazile? Še enkrat: z ušesnim termometrom izmerim v 1 sekundi pod pazduho - točno tem. Pa zakaj niti probat nočete, ne štekam...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?