Miško
|
Hi Mi bomo sicer stari 4 mesece šele v petek, vendar že znam: - pasem kravce - še iz porodnišnice - glavo že lepo držim pokonci - ko ležim, že veselo delam trebušnjake oz. dvigujem rito - znam prijeti igračko in jo nesem v usta, zadnjič sem si grizljavčka (krog z luknjo v sredini) vrgel na nos, potem pa ga nisem znal sneti - roke si tlačim v usta "do komolcev", včasih obe skupaj - "igram klavir" - ha ha - imamo tisti klavir od Fischer - Price in že lepo pritiskam na tipke, da mi igra - ko me kdo potegne v sedeč položaj, sem strašno zadovoljen in vriskam ter si ogledujem stvari okoli sebe - ko me kdo postavi na nogice, jih naredim "trde" in mi je to strašansko všeč,čeprav mami ne pusti veliko časa tako uživati - na previjalni mizi se zvijam kot glista, da nagajam mami, znam pa se že stegniti po medvedkih, ki so zraven previjalne podlage - v posteljici se vrtim naokoli, večkrat se zbudim z glavo tam,kje sem imel zvečer noge in vedno se odkrijem, ko pa so me skušali stlačit v spalno vrečo, sem jim jasno povedal, da to pa ne bo šlo - mami dvigujem majčko, ko se dojiva - znam govoriti že neeee in hev hev, vsak dan sem bolj zgovoren - veselo vriskam iiiiii,ko me žgečkajo po rebercih - ko mama vztraja, da sem med vožnjo z avtom v lupinici, užaljeno rjovim vsaj 10 minut, ampak ne pomaga - ne maram več vozička - košare, saj nič ne vidim, kaj se dogaja okoli mene, zato sem zaenkrat v lupinici ali pa naročju - žlice pa ne maram, joški so zakon, ponoči vsaki 2 uri ali pa še bolj pogosto (je mami srečna), podnevi na 3 ure - med dojenjem vsaka malenkost zmoti, sem namreč strašansko radoveden - zelo rad gledam televizijo, pa mi tudi to ne pustijo - in čez 1 teden se bom začel učiti plavat Jap, sem se razpisala, pa še kaj bi se našlo Miško&Matija
|