Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
napotnica za spermiogram 28.3.2008 11:45:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, sem bolj nova na tej strani (vas redno berem, nisem pa še odpirala svoje teme...). Ker sem danes v totalnem šoku, se obračam na vašo pomoč. Da na hitrco opišem svoj problem: s partnerjem delava če cca eno leto na bebici in ker ni željenega uspeha, naju je ginek poslal na preiskave. Mene na HSG, partnerja pa na spermiogram. Meni je dal napotnico, za partnerja pa je rekel, da jo dobi pri osebnem zdravniku. Problem: datum za spermiogram imava 2.4. - naročiš se namreč lahko telefonsko.Napotnice pa mu osebni zdravnik ne napiše, češ da mu jo naj napiše izbrani ginek, ki ga partner sploh nima. In da se stvar še malo bolj zakomplicira, je moj ginek na dopustu in sedaj lahko samo upam, da nama težko pričakovani termin ne bo spuhtel v zrak. A ima mogoče katera podobne izkušnje. Ali se da pregled plačati, v kolikor nimava napotnice?? V naprej hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: napotnica za spermiogram 28.3.2008 11:58:11
|
|
|
|
Abra
|
Ginekolog mu ne more napisat napotnice, ker je samo tvoj zdr. in ne njegov, to bi os. zdravnik ja moral vedet Naj vztraja, da mu jo napiše, ker drugega izbranega zdravnika tako nima. Če sta naročena pri Rešu, lahko gre tudi samoplačniško. Se mi zdi, da stane ok 40 eur.
|
|
|
|
RE: napotnica za spermiogram 28.3.2008 14:18:43
|
|
|
|
rokapi
|
Zadeva je takšna: tvoj ginekolog mora dati nek papir (obvestilo zdravniku ali nekaj podobnega) za osebenga zdravnika tvojega fanta, kjer naj jasno piše, da fant potrebuje napotnico za spermiogram. Na tej podlagi bo osebni zdravnik dal tvojemu fantu ustrezno napotnico. Brez papirja (kot podlage) ne bo nič. Tako je bilo pri meni in možu. Če tvoj ginekolog ne dela, naj to napiše tisti, ki ga nadomešča, to ni problem.
|
|
|
|
RE: napotnica za spermiogram 28.3.2008 14:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovore Bom poskusla v ponedeljek dobit mojga gineka - upam, da ima dopust samo ta teden, drugače pa njegovo nadomestno... Saj nekaj časa še imava, da dobiva napotnico. Sam ni mi jasno, zakaj vsak zdravnik dela po svojih pravilih Drugače bova pa pregled pač plačala, saj ni tako premoženje. Upam samo, da nama v CE ne bodo zakomplicirali, da če sva naročena, da prideva z napotnico, da jo morava imeti, ker potem sva pa resnično v Upava na najboljše in da naju kmalu preseneti
|
|
|
|
RE: napotnica za spermiogram 28.3.2008 15:59:18
|
|
|
|
Anonimen
|
mojemu je osebna zdravnica dala napotnico brez problema očitno je res pri vsakem drugače.
|
|
|
|
RE: napotnica za spermiogram 28.3.2008 16:20:50
|
|
|
|
vita80
|
Tudi pri mojemu se je zakompliciralo glede napotnice. Daj mu svojo napotnico za Hsg zraven ko bo šel k zdravniku pa na list papirja mu napiši, kje bo opravil spermiogram. Pri mojem je to zadostovalo, ko je šel drugič iskat napotnico, ko mu prvič ni hotel dat. Rablil je neko dokazilo, da ve, da napotnico ne napiše kakšnemu mazaču.
|
|
|
|
RE: napotnica za spermiogram 28.3.2008 16:27:34
|
|
|
|
malagala
|
Meni je napotnico zanj dala moja gin. , osebni zdravnik mu je na podlagi te dal napotnico za ambulanto za zdravljenje neplodnosti. Očitno res vsak dela drugače
|
|
|
|
RE: napotnica za spermiogram 28.3.2008 19:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojemu jo je dala splošna zdravnica.Bil je takoj na vrsti ob 7 00 zjutraj .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?