|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OLAJŠAVA ZA OTROKA
6.2.2005 12:56:33   
PIAF
Punce, mene pa zanima, ali vaši možeki (fantje) uveljavljajo olajšavo za otroka v času ko ste ve na porodniškem dopustu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   OLAJŠAVA ZA OTROKA
6.2.2005 16:03:06   
Anonimen
Olajšavo za otroka lahko ima tako oče kot mama (pri nama jo ima očka v olajšavi). Če pa ne daš v olajšavo in ga uveljavlaš komaj pri dohodnini pa boš imela pač več vrnjeno!

Bojana

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   OLAJŠAVA ZA OTROKA
6.2.2005 16:56:20   
urskas
Zdravo,

zanima me kaj je bolje prej prijaviti otroka kot olajšavo ali šele ob napovedi dohodnine. Namreč, takrat lahko preračunaš komu se bolj splača prijaviti otroka.

Ali imam prav?

LP urska

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   OLAJŠAVA ZA OTROKA
6.2.2005 17:21:08   
Anonimen
Načeloma je tako, da je najboljše, da jo ima v olajšavi tisti ki ima večjo plačo!

Bojana

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   OLAJŠAVA ZA OTROKA
6.2.2005 17:23:10   
Anonimen
Aja pa še nekaj: če jo ima celo leto v olajšavi pri plači očka ni zato pogojeno, da jo mora imeti v olajšavi tudi pri oddaji dohodnine! Lahko jo imata vsak pol leta ali pa po želji. Najboljše pa je preračunati s pomočjo programov, ki bodo spet na voljo!

Bojana

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   OLAJŠAVA ZA OTROKA
6.2.2005 17:46:39   
Natas@
Kaj pa je s tem,d a lahko nekaj prijaviš že pri plači, da imaš potem kao večjo plačo ali nekaj podobnega in potem še pri dohodnini.
Napisala čudno, ampak upam, da se razume, da 2x uveljavljaš olajšavo? A se to sploh še da?

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   OLAJŠAVA ZA OTROKA
6.2.2005 18:03:24   
Anonimen
Moj dragi plače in med drugim tudi dohodnino in pravi, da to ni dvakratna olajšava.

Ti pri dohodnini pač daš "poročilo" koliko si zaslužila in koliko imaš olajšav in če si plačala premala pač doplačaš, če pa si preplačala pa dobiš povrnjeno! Otroka pa ni nujno, da ima sploh kateri v olajšavi saj pač potem na koncu dobiš večji znesek povrnjen!

Bojana

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   OLAJŠAVA ZA OTROKA
6.2.2005 18:03:53   
Anonimen
Popravek: moj dragi programira plače in ....

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   OLAJŠAVA ZA OTROKA
6.2.2005 19:31:46   
Jutra
Bojana26, hvala za pojasnila...:bravo:

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   OLAJŠAVA ZA OTROKA
6.2.2005 19:54:53   
Gina
Po moje se pa bolj splača sproti uveljavljat in to tisti, ki ima večjo plačo. Če je razlika med plačama velika, je sigurno tako. Če pa je razlika med plačama majhna, potem se je pa pametno preračunat. Če uveljavljaš sproti, dobiš vsak mesec tisti denar pri plači (npr. 10.000,- večjo plačo vsak mesec), če pa na koncu, pa dobiš za celo leto (se pravi v tem primeru 120.000,-) vendar šele leto in pol kasneje! In to brez obresti. Sicer takrat tisti denar zelo prav pride, ampak v bistvu pa financiraš državo.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   OLAJŠAVA ZA OTROKA
7.2.2005 6:44:39   
PIAF
Aja, še to. Slišala sem, da je na tem področju neka sprememba zakonodaje s spremembo zakona o dohodnini?!

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   OLAJŠAVA ZA OTROKA
7.2.2005 17:16:38   
Gina
Ja, nov zakon o doh. je bil sprejet, in dekleta na rr so pisala, da moraš nujno imeti otroke prijavljene sproti. Jaz sem zato klicala na DURS, če je to res, ker ko sem zakon prebrala ni to nikjer izrecno pisalo, pa so rekli, da imaš lahko otroke prijavljene kot želiš in da če so tvoji so tvoji, jih imaš pravico kadarkoli prijavit.
Uh, sem zakomplicirala, pa pa

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   OLAJŠAVA ZA OTROKA
7.2.2005 17:31:50   
KIRA
ne. moj bo hčerko prijavil pri dohodnini. tako dobi denar nazaj - v njihovi službi se je že zgodilo, da so med letom napačno obračunavali olajšavo za otroka in so sodelavci morali na kraju še doplačati.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   OLAJŠAVA ZA OTROKA
7.2.2005 17:37:41   
Gina
Pocarji (sori izrazu). Ampak saj so eni moji sodelavki tudi, samo jaz pa ravno zato vse pri plači preverim 3x, ker se ni za zanest na vse računovodje - žal.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?