Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 28.3.2008 11:43:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla Naja! Men pa tale tvoj link ne dela, mi pokaže samo oranžno ozadje, veš mogoče razlog? LP, SS***
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 28.3.2008 11:51:37
|
|
|
|
čipka
|
meni tut ne dela
|
|
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 28.3.2008 12:23:07
|
|
|
|
ključek
|
ful dobr!!!!!
|
|
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 28.3.2008 12:37:09
|
|
|
|
srki
|
Jaz tudi ne vidim
|
|
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 28.3.2008 12:47:56
|
|
|
|
ključek
|
jz sm klinila na link, in se odpre stran discovery healt al neki podobnega. pol maš pa tm različne filmčke. porodi, razvoj otroka po mesecih.....
< Sporočilo je popravil Me to you -- 28.3.2008 12:49:20 >
|
|
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 28.3.2008 13:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem zakaj enim ne dela, mogoče treba mal dlje počakat da se filmčki naložijo.... LP, Nana22
|
|
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 28.3.2008 13:44:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pa dela,sem pogledala in jokala zraven.Ker moj mož pri prvem porodu pred 8 leti ni bil zraven,sedaj pa bo,mu tega ne bom pokazala,ker je preveč lepo in prelahko prikazano.Že tako misli,da rodiš tako,kot da te mal pošraufa in je.
|
|
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 28.3.2008 13:58:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za link
|
|
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 28.3.2008 14:03:29
|
|
|
|
Tejchy
|
Meni pa dela,sem pogledala in jokala zraven.Ker moj mož pri prvem porodu pred 8 leti ni bil zraven,sedaj pa bo,mu tega ne bom pokazala,ker je preveč lepo in prelahko prikazano.Že tako misli,da rodiš tako,kot da te mal pošraufa in je. Drugač pa super link... sem pogledala nekaj filmčkov, sem kr jokala
|
|
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 28.3.2008 14:27:40
|
|
|
|
petea
|
Žanka in ostale, poglejte na www.youtube.com: v iskalnik natipkajte ključno besedo labor ali birth, nekje bo stran od vas zahtevala, da se prijavite preko e-pošte in potrdite, da ste starejše od 18 let, nato pa si poglejte realne posnetke porodov: naravne doma (z babicami, partnerji ...), porodnišnične (vakumski, z rezanjem presredka, normalni vaginalni), v vodi, čepe, hipijevski ... Meni je bilo zelo zanimivo videti, kaj in kako se dejansko dogaja 'tam spodaj', kako različno vlogo in delo imajo porodnica in porodni pomočniki v različnih okoljih in ob različnih pristopih.
|
|
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 28.3.2008 22:55:04
|
|
|
|
dodi
|
Kako pa naj gledam,če pa se ne znam registrirat tam tam sem pa čist blond A mi lahko katera pomaga??
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 29.3.2008 11:16:29
|
|
|
|
*Snežinka*
|
jest ti lahko pomagam. Ti samo svoj mail ta pravi napises na zacetku, spomni se nekega usernamea (recimo dodi), potem isto tako pasword in spodaj izpolnis - lahko se tudi izmislis. Tistih crk, ki so kar tako nametane ne pozabit! Samo izpisi kar vidis. In potem kliknes za potrditev. Te bo ze sam opozoril, ce kaj nisi dobro izpolnila (meni je veckrat hotel drug username - mogoce je zaseden ali pa prekratek ali kaj takega)
|
|
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 29.3.2008 13:33:40
|
|
|
|
petea
|
Mislim, da mora biti vzdevek sestavljen iz črk IN številk. Meni drugače ni prijelo.
|
|
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 29.3.2008 15:14:01
|
|
|
|
Oaza
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanka Meni pa dela,sem pogledala in jokala zraven. Jaz tudi!
|
|
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 29.3.2008 15:16:35
|
|
|
|
dodi
|
Hvala zdaj mi je pa uspelo...
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 30.3.2008 0:19:35
|
|
|
|
moya
|
A se vam ne zdi publiciteta ob zadnjem filmčku čis mim da ti ena tv reporterca med porodom mikrofon turi pa zadaj vsa familija... mal too much.
|
|
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 31.3.2008 13:29:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej je tud men ratal to pogledat, sam na enmu drugmu računalniku. Tud jct sem jokala zdraven. Sam me pa mal skrbi, da ni ravno tako lahko kot zgleda na filmčku. Če pa bo, bom pa tolk bolj vesela
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Zanimivi filmčki: nosečnost in porod 31.3.2008 17:48:29
|
|
|
|
dodi
|
Ma nič se ne boj saj vse pozabiš ko dobiš v roke malo pikico. Jaz sem prvič prebila v porodni 17 ur,pa sem rekla da ne grem nikol več...in čez točno 13 mesecev sem bila na isti porodni,pa čez leto spet,in spet...in tako smo jih pridelali 10 Zarečenega kruha se največ poje...pa še dobro da se ga...meni ni žal...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?