|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jajčka na oko
28.3.2008 8:13:48   
ThinkPink
Morda neumno vprašanje, ampak res ne vem.

Kdaj lahko ponudim otroku jajčko na oko? Fajn bi pasalo npr. z špinačo...

Stara je 7,5m.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jajčka na oko
28.3.2008 8:41:12   
kristinaj
beljak odsvetujejo do 1 leta, ker je alergen...... glede na to, da naša je paštico z jajcem, pa palačinke, je tudi jajce na očke že poskusila pri 10,5m.....

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2008 10:17:17   
katra55
Beljak odsvetujejo do enega leta, rumenjak pa lahko že daš (ima veliko železa in omega-3 maščobnih kislin). Jaz ji dam pol rumenjaka s špinačo in krompirjem. Prvič je dovolj 1/4 rumenjaka.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2008 11:05:48   
andie
Se ne spomnim, kdaj je začela jest jajčko, tam okol 8.mesca.
Večinoma je na oko narjeno, ima zlo rada, js al pa ati pa pojeva beljakuser posted image
V paparici piše, da naj bi ponudli rumenjak od 6-9mes, tak da mislim, da ji komot lahko daš.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2008 13:09:39   
jaša2
naša je stara 10m, pa ji še nisem dala drugega, kot pa rumenjak vmešan med hrano.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2008 18:15:53   
kaya2007
a lahko sploh rumenjak na oko? pomoje mora bit pa trdo kuhan vsaj do 1 leta, ker na oko je še surov-vsaj zaradi salmonele user posted image

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2008 19:27:36   
Anonimen
moji 3,5 letnica in 2 letbica še zdej ne jesta jajca na oko...jebi ga a salmonela je vedno možna. sta pa jedli jajce malo kasneje z 9. mesecem amapk zgolj zato ker sem bla jaz sama alergična na beljak. kot otrok seveda. iz začeli smo najprej s trdo kuhanim rumenjakom zmiksanim med špinačo al pač kamor kol, najprej s polovico potem šele cel. beljak pa šele pri 1 letu.

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2008 14:06:52   
andie
pomoje mora bit pa trdo kuhan vsaj do 1 leta, ker na oko je še surov-vsaj zaradi salmonele

Ja, sem tu js to misla, ampak smo že mele debato o tem tle gor. Baje da se ne prenaša tak...
Ne vem, no. Nism se obremenjevala s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2008 15:43:44   
*tajda*
jajca na oko naj ne bi jedli do enega leta,lahko pa samo kuhan rumenjak.

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.3.2008 13:11:36   
Anonimen
Jaz jajčka na oko mu ne delam, naredim mu pa mineštrco zelenjavno in vanj dam eno žličko rumenjaka, saj se v vroči mineštrci zakrkne. Zdaj pri devetih mesecih  mu dajem v juhce, kašice ravno tako ko so vroče .
Zelo mu je dobro.

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.