ily
|
Ene ste pa res hitre . Res je, da sem jaz že po naravi bolj počasna, ampak, naredim pa vse tisto 100% in ziher . Jasno, potem k temu spada tudi jutranje vstajanje .... Jaz vstanem ob 6h, pripravim zajtrk, mož se med tem časom tušira in oblači za v službo (on je pa hiter! ), potem skupaj pozajtrkujeva in pospraviva, pustiva na mizi samo za zajtrk za najmlajšo. Ob 6.15 on odide v službo, jaz pa v kopalnico (umijem, znitkam in ˝sprham z ustno vodo˝ zobe, grem pod tuš, si namažem telo in obraz, oblečem in včasih še malo naličim ter uštimam lase. In to traja do 6.50 oz. 6.55. Potem zbudim tastarejšo oz. začnem ˝prebujati˝ tastarejšo, kar traja do 7.10 oz 7.15 (vmes jo še oblačim in češem). Tamala Buba pa še spi in nimam z njo nobenega dela zjutraj, ker jo ima še mami v varstvu. Potem pa jakne gor in obuvanje - še dodatnih 5 minut. Ob 7.20 od doma - najprej v vrtec oddat Piko, v službi sem okoli 7.40. Prej mi ne uspe! Ja, razen če moram službeno kam iti prej, potem pa ja, s tem, da potem vstanem ob 5.15, da se pred možem zrihtam, po zajtrku dvignem Piko in sem v službi okoli 6.35 . Kako bo s 1. septembrom, ko bo šla še tamala Buba v vrtec, pa nimam pojma ! No, ja, res pa je, da se vse da, če se in ko se mora, a ne?!
|