|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preprečevanje stikov
27.3.2008 21:02:53   
lil
Zanima me, kakšen je postopek, da začnem zopet videvati hčerko. Ali je še vedno treba iti na CSD (mnogi imajo slabe izkušnje) ali gre zdaj direktno na sodišče? Kako naj bi izgledala tožba? Problem je, ker stiki niso dogovorjeni na papirju, z bivšo se sploh ne da pogovarjati. Zdaj izsiljuje, ker je izgubila lastno nepotrebno tožbo za zvišanje preživnine, dela pa na črno (dobro zasluži), je prijavljena na Zavodu in prejema visoke otr. doklade in denarno soc. pomoč. Jaz sem vse to na sodišču povedal, ker pohlepnica od mene nima kaj več zahtevati, saj pri otroku ni nobene povečane potrebe. Sodnica jo je takoj prebrala, ženska uboga misli zdaj imeti hčerko za izsiljevanje..user posted image  Rekla je, ko bo več denarja, jo boš pa videl.

Kaj svetujete, ima kdo mogoče podobne izkušnje, kakšen je prvi korak?Kakšne so moje možnosti? Najbolj se bojim njene manipulacije z otrokom, potem je konec, popačila bo njeno dojemanje vsega...

hvala za vse odgovore

Obupan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: preprečevanje stikov
27.3.2008 21:48:34   
Blejka26
ne vem kako ti pomagati samo da ti sodnica to reče je pa res žalostno.Jaz mislim,da ti pripada videti otroka ne glede na vse in da se tega ne da preprečiti..probaj zamenjati sodnico..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu lil)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2008 23:00:28   
tinatona
Hej!

Ma saj tega ni rekla sodnica (ker če bi, bi po moje bivša dobila tožbo za zvišanje preživnine). Jaz to razumem kot da je bivša to rekla, ker je izgubila tožbo...

Jaz bi na tvojem mestu šla na CSD in javila, da ti omejuje stike. Pa naj jo povabijo na razgovor.

Jaz imam pa na žalost ravno obraten primer, kjer moj bivši ne hodi na obiske kot smo dogovorjeni. Zdaj ga že spet tri tedne ni bilo (prej je prišel 3x zaporedoma, pred tem pa nazadnje konec septembra).

LP

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2008 6:40:52   
maruškaŠ
Vloži tožbo na sodišče (za določitev stikov) in istočasno pojdi na CSD na razgovor. Na sodišču boš pač povedal, da želiš vnaprej točno določene stike - ker se z bivšo ne da dogovarjati. Točno določeni stiki so izvršljivi.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?