|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Od kdaj naprej gosta hrana?
5.2.2005 23:12:13   
tia&silvija
Zdravo vsem!

Pred šestimi dnevi, ko je bila pikica stara 3 mesece, smo bile pri pediatrinji na prvem cepljenju.

Pediatrinjo sem vprašala kdaj lahko začnem z uvajanjem goste hrane, saj se mi zdi, da bi lahko že kaj probali, ker ne dojim. Pa mi je pediatrinja rekla da do 6. meseca nič. Jaz pa nisem takega mnenja. Zelo rada bi ji dala jesti že kaj gostega (naprimer kašice, sokeca,...).

Kdaj in s čim ste pa ve začele?

LP, Silvija&Tia

Neposredna povezava do sporočila: 1
6.2.2005 0:17:28   
Annny
Živjo:)

Mi bomo čez en teden stari 4 mesece in že en teden papcamo jabolčni sokec, riževo kašico, danes smo pa poskusili tudi frutek:)
Zakaj tako 'zgodaj'? Naja nas je vse zelo napeto in 'požrešno' opazovala, ko smo jedli..pa se mi je zdelo prav, da tudi njej kaj ponudim. Sicer je vse to le po nekaj žličk, ampak vseeno..Sicer se pa večinoma še dojiva.
Mislim, da ne more biti nič narobe, če ji ponudiš kaj malega za popapcat:)-

LP:rozica:

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2005 8:48:24   
taj2004
Mi jo prakticiramo od 3,5 naprej. Danes ima Taj 5 mesecev in je cisto vse:bravo:

Tako da kar zacni ma cisto po malo. Kaj Paparico z recepti imas to kar pise za 4 mesec pocasi pripravljaj.:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2005 9:03:41   
tia&silvija
Paparico imamo mi jo je poslala ena RR jevka. Hvala, da ste mi dale pogum.

LP, S&T

Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2005 9:14:21   
malika
Seveda lahko začneš, saj na začetku gre samo za uvajanje okusov, na pravi obrok bosta prišli malo kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2005 10:13:58   
puri
Saj ni treba, da ji daš cel obrok,.....malo, tako da bo spoznavala okuse, ji pa ne more škodvat, sploh pa ker ne dojiš........ včasih so pri 3-eh mesecih začeli že z vso hrano!

Jaz sem drugač začela mal z raznimi sokci pri 4,5 mesecih, samo sem dojila! Do 6-ih mesecev ni imel še nobenega gostega obroka, sem mu pa dajala razne stvari mal za probat, da spozna okus!

lp:)

Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2005 12:33:01   
lin
Mi smo začeli pri 3,5 mes. Jabolko,korenček,bučka,hruška....

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?