Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Od kdaj naprej gosta hrana? 6.2.2005 0:17:28
|
|
|
|
Annny
|
Živjo:) Mi bomo čez en teden stari 4 mesece in že en teden papcamo jabolčni sokec, riževo kašico, danes smo pa poskusili tudi frutek:) Zakaj tako 'zgodaj'? Naja nas je vse zelo napeto in 'požrešno' opazovala, ko smo jedli..pa se mi je zdelo prav, da tudi njej kaj ponudim. Sicer je vse to le po nekaj žličk, ampak vseeno..Sicer se pa večinoma še dojiva. Mislim, da ne more biti nič narobe, če ji ponudiš kaj malega za popapcat:)- LP:rozica:
|
|
|
|
Od kdaj naprej gosta hrana? 6.2.2005 8:48:24
|
|
|
|
taj2004
|
Mi jo prakticiramo od 3,5 naprej. Danes ima Taj 5 mesecev in je cisto vse:bravo: Tako da kar zacni ma cisto po malo. Kaj Paparico z recepti imas to kar pise za 4 mesec pocasi pripravljaj.:bravo:
|
|
|
|
Od kdaj naprej gosta hrana? 6.2.2005 9:03:41
|
|
|
|
tia&silvija
|
Paparico imamo mi jo je poslala ena RR jevka. Hvala, da ste mi dale pogum. LP, S&T
|
|
|
|
Od kdaj naprej gosta hrana? 6.2.2005 9:14:21
|
|
|
|
malika
|
Seveda lahko začneš, saj na začetku gre samo za uvajanje okusov, na pravi obrok bosta prišli malo kasneje.
|
|
|
|
Od kdaj naprej gosta hrana? 6.2.2005 10:13:58
|
|
|
|
puri
|
Saj ni treba, da ji daš cel obrok,.....malo, tako da bo spoznavala okuse, ji pa ne more škodvat, sploh pa ker ne dojiš........ včasih so pri 3-eh mesecih začeli že z vso hrano! Jaz sem drugač začela mal z raznimi sokci pri 4,5 mesecih, samo sem dojila! Do 6-ih mesecev ni imel še nobenega gostega obroka, sem mu pa dajala razne stvari mal za probat, da spozna okus! lp:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?