|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na noge
5.2.2005 21:43:54   
taj2004
Prosim ce mi lahko nekaj svetujete Taj ima 5 mescev in po novem bi se on kar na nogice dvigal in stal:((Nevem kako da mu dopovem da more sedet ker on se takoj stegne in drzi trde nogice.... Kaj se je vam tudi kaj takega dogajalo??? Kaj to skodi kaj hrbtenici?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   na noge
5.2.2005 21:47:07   
india
Ja, naš Mark je imel iste fore in sem mu pustila, da se je po volji postavljal in vsedal. Sedaj ima 9 mesecev in včeraj je naredil prve samostojne korake!
Pa ima še tu in tam zelo mehke noge!
Sem govorila z enim ortopeom in mi je rekel, da ni hudega, saj sami čutijo,kaj lahko.:miska:

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   na noge
5.2.2005 21:48:12   
Sabla
Isto Maša....se dviguje za sedet,jo primem za rokice-ona pa hop na nogice.Pa kako ji je to smešno.Pravijo,da če se otrok sam dviguje potem lahko.Samo ne pretiravat.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   na noge
5.2.2005 21:51:42   
taj2004
Miska01

Kdaj pa se je vam to dogajalo?? Tako mu je lepo ko stopi na nogice je prav vazen:)- Mogoce pa ga bo minil ta trik:zmeden:

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   na noge
5.2.2005 21:52:44   
taj2004
Koliko pa je stara Sabla??

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   na noge
5.2.2005 21:53:12   
taj2004
Masa se opravicujem:)-

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   na noge
5.2.2005 21:55:43   
india
Taj, Mark se je začel na noge postavljat že pri slabih 5 mesecih. Da ne govorim o tem, da je samostojno sedel že vleiiiko prej. Saj ne vem no, ampak se mi zdi, da se mu ful nekam mudi!
:(

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   na noge
5.2.2005 21:56:46   
Sabla
Danes 5 mesecev

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   na noge
5.2.2005 22:23:11   
dix
Naš je to zažel prakticirat še preden je dopolnil 4 mesece, smo ga probali bremzat, ampak zdaj pri skoraj 5 mes pa več ne gre. Na nogah je "zakon".

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   na noge
5.2.2005 23:07:28   
tia&silvija
Naša je stara 3 mesece in 6 dni in ko leži na prevajalni mizi jo primem za rokice, da bi se vsedla nogice stegne in se kar na nogice postavi.

LP, S&T

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   na noge
6.2.2005 9:16:19   
malika
Ja naš je delal isto in se potem tudi zelo hitro začel postavljat na noge in hodit. Svetujem ti samo, da ga ne postavlajte sami od sebe na noge, ko pa sam hoče pa kar.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   na noge
6.2.2005 11:41:40   
frutka_
Naš je isti primerek.hihihi...postavi se gor v posteljici od 6,5 meseca zdaj pa sploh ne bi plazil ampak se trdega naredi in hoče stati. Jaz mu dovolim, da se ob opori sam dviguje kolikor pač želi in če mu paše ga ne bom silila dol. Sicer pa ga primem močno pod pazduhami in on lahko kao hodi. Sicer ga držim toliko visoko da čuti tla pod nogami ne pa toliko da bi sam držal svojo težo na nogicah. Če bi imela hojco bi najbrž bilo lažje ampak sem se odločila da je ne bom uporabla. Igra se itak večino na tleh jaz pa ga po stanovanju prenašam in to je to.
Če bo zaradi tega prej shodil mi je čisto vseeno,ampak bi pa rada da bi vsaj plazil, ker je sicer čisto statičen.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   na noge
6.2.2005 11:44:21   
dory
Pomoje to ni nic narobe,ker vsak otrok,ko je sposoben zacne stat tudi na nogicah...kmalu bo delal tudi prve korake bos vidla...lahko spodbujamo male nagajivce nikakor pa jim ne smemo sugerirat gibov...sicer pa je mali Taj tudi ze dovolj star,da se postavi tudi na nogice...eni prej eni kasneje...nas se je recimo prvic postavil na noge pri sestih mesecih in ko je postekal vso stvar je hotel ves cas stat...moj kriz pa je sel skor falit :)

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   na noge
7.2.2005 16:00:07   
AVE
Mi smo bili vsi presrečni, ko je naša mala začela sedeti samostojno. Smo mislli, bomo lahko malo roke "počili". Približno teden je lepo sedela in se igrala. SEDAJ PA NIČ VEČ SEDETI, SAMO STATI. VZPENJA SE, PLEZA, KO JE V POSTELJICI SE OB OGRAJI SAMA DVIGUJE. Če hočem, da bi se vsedla, ima čisto ravne nogice in trde. Pa še ni stara 7 mesecev. Nimaš kaj, če hoče bit pokonci, naj bo.

Lp AVE:kuza::sloncek::kuza:

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?