|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Povštri s perjem..
27.3.2008 11:58:33   
baguSka
Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiis help mi!!!

Mam en povstr, v katerem je perje in bi ga rada oprala, ker mi full smrdi!! Vem da se perje pere oz susi mal drugace, pa me zanima, ce mate kaksen nasvet zame kako spucat ta 'usran' povstr!!!???

Tnx.user posted image

ps: ne me sprasevat zakaj ne kupim novega, ampak ta opcija odpade user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Povštri s perjem..
27.3.2008 12:11:33   
urskas
moraš ga odpreti in praznega oprati, perje pa spraviti v kakšno vrečko, ker se perje ne pere. Morda bi ga dala v kakšno škatlo, da se malo prezrači... 

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2008 12:19:27   
Jo@n
Zakaj se pa perje ne pere, saj iz puhovke (tudi če vsebuje preje) ga tudi ven ne vzameš, če ga daš prat???

Predlagam 2 varianti, ali ga daš v pralni stroj in nato v sušilca z 2 tenis žogicama, ali pa ga nesi v čistilnico.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2008 12:23:23   
baguSka
ali pa ga nesi v čistilnico

Wau.. sej res.user posted image  Na to opcijo pa sploh pomislila nism... user posted image

Susilca pa zal nimam.. verjetno za take stvari pride prav, drugac ga pa itak en rabim..

Moj dragi bi ga namrec rad opral kr normalno, kot vsako drugo cunjo.. Pa mu nikakor ne morem dopovedat, da se takih povstrov ne pere tako.. Da perje zahteva poseben postopek in ce se ga ne izvede pravilno, je samo se slabse. In le se bl smrdi. Vem, ker sem jaz ze enkrat tkole zasrala eno puhovko.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2008 12:25:09   
baguSka
A v cistilnici pa to zrihtajo tko kot je treba?? A ga je ze kera nesla mogoce kdaj? Nimam namrec navade hodit v cistilnico, zato ne vem.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2008 12:25:40   
kristinaj
če puhovko pereš na 30 40 stopinj zakaj ne bi še povštra, brez centrifuge!!!!!! ko je opran ga lepo na sušilu stegni, da se scedi in posuši.... spravi se to delat ko bo lepo jasno vreme, po možnosti malo vetrčka, nikakor pa ne v deževnem, sivem vremenu.....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2008 12:34:51   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

če puhovko pereš na 30 40 stopinj zakaj ne bi še povštra, brez centrifuge!!!!!! ko je opran ga lepo na sušilu stegni, da se scedi in posuši.... spravi se to delat ko bo lepo jasno vreme, po možnosti malo vetrčka, nikakor pa ne v deževnem, sivem vremenu.....

Jah tocno tkole sem jaz puhovko oprala, pa sem jo zjebala cist....user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2008 12:37:51   
Naja31
Jaz imam tudi slabe izkušnje s pranjem puhovke, tako da povštra s perjem, če ga ne želim potem stran vrečt, sigurno ne bi oprala v pralnem stroju. Perje je bilo po pranju v stroju nekako zbito in tudi s sušenjem si puhovka nikoli ni čisto opomogla.
Pokliči v kemično čistilnico in vprašaj, če lahko povštre prineseš.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2008 12:58:32   
smigli
Jaz perem vse puhovke v pralnem stroju z najmočnejšo centrifugo in nato dam sušit na veter, vmes pa obračam in stresam, da se perje lepo prerazporedi in enako delam s povštri, pa mi je do zdej še vedno vse lepo dišalo. Sm pa nesla kovter s perja v čistilnico in so mi ga vrnili še vlažnega, tako da je kasneje zasmrdel.

lp

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2008 13:20:01   
baguSka
Sm pa nesla kovter s perja v čistilnico in so mi ga vrnili še vlažnega, tako da je kasneje zasmrdel.

user posted image user posted image user posted image

Mah... sej po eni strani bi se rada da ooooornk zasmrdi, da se ga lahko znebim. Al pa ce res mojmu pustim da nardi kar hoce in bo itak sam vidu da ne more lezat na njemu...

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.3.2008 13:33:30   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Sm pa nesla kovter s perja v čistilnico in so mi ga vrnili še vlažnega, tako da je kasneje zasmrdel.

user posted image user posted image user posted image

Mah... sej po eni strani bi se rada da ooooornk zasmrdi, da se ga lahko znebim. Al pa ce res mojmu pustim da nardi kar hoce in bo itak sam vidu da ne more lezat na njemu...

No potem pa imaš idealno priložnost, da se "smrdečega" povštra znebiš user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.3.2008 13:55:29   
baguSka
No potem pa imaš idealno priložnost, da se "smrdečega" povštra znebiš

Zdej ga hoce kr sam oprat.... najraj bi mu kr pustila, pa nej ga cimbl zaserje... user posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.3.2008 14:14:03   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: smigli
Jaz perem vse puhovke v pralnem stroju in nato dam sušit na veter, vmes pa obračam in stresam, da se perje lepo prerazporedi in enako delam s povštri.

Jaz tudi. Vedno vse ok.

200% MAMI

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.3.2008 14:24:46   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

No potem pa imaš idealno priložnost, da se "smrdečega" povštra znebiš

Zdej ga hoce kr sam oprat.... najraj bi mu kr pustila, pa nej ga cimbl zaserje... user posted image

pol pa mu kar pusti, pa poročaj o dogodku, da nam malo polepšaš dan user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.3.2008 14:35:03   
Mikica
Povštre s perjem vedno perem v pralnem stroju (s centrifugo), sušit jih pa dam na veter in sonce. Še nobenega nisem uničila.
Isto počnem s puhovkami.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.3.2008 15:28:34   
brigitaa
Tudi jz sem blazino dala v pralni stroj, med občutljive tkanine, potem pa hop u sušilca, rezultat_kot nov user posted image

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.7.2010 15:43:46   
Roberta69
Mi imamo pa tudi ene 6 povštrov iz Ikee, ki so bili relativno poceni (tu morda tiči zajec) in naj bi bili iz perja nekih vodnih živali. Ti povštri obupno smrdijo, zdaj sem jih preprala že tretjič in orng posušila, najprej v sušilcu, nato še na soncu, ampak jim ni pomoči. Najbrž jih bomo morali res kar stran vreči (čeprav vsi skupaj spet niso bili tako poceni user posted image ). A je fora v smrdenju res v kakovosti perja? Ker druge naše odeje in blazine iz perja oz. puha, ki niso bile poceni (ena odeja je tudi iz Ikee), niti malo ne smrdijo user posted image Imate še kak predlog, kako naj se rešim smradu iz povštrov?

(odgovor članu brigitaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?