Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plenice Beautybaby iz Mullerja 27.3.2008 11:56:00
|
|
|
|
sazi
|
A so kakšne nove ali kaj? Mi Beauty baby uporabljamo 2 leti, pa so nam super. Imajo elastične trakove, pa meni osebno se zdijo precej manj plastične in umetne kot Pampers, se pa precej debelejše od njih.
|
|
|
|
RE: Plenice Beautybaby iz Mullerja 27.3.2008 12:13:27
|
|
|
|
akaj
|
Fajn so, tanjše, bolj mehke.
|
|
|
|
RE: Plenice Beautybaby iz Mullerja 27.3.2008 13:35:51
|
|
|
|
PAJO
|
jz sm jih lih danes kupila z novo embalazo in upam da bodo dobre. pravjo da so bomo vidl
|
|
|
|
RE: Plenice Beautybaby iz Mullerja 27.3.2008 18:30:07
|
|
|
|
tananejka
|
Baje so malo tanjše, pa trakci za pripenjanje so raztegljivi. Jaz jih grem danes kupit
|
|
|
|
RE: Plenice Beautybaby iz Mullerja 27.3.2008 18:44:34
|
|
|
|
Maleal
|
Sem jih nabavla,res so tanjše in trakci raztegljivi,bomo vidli če so kvalitetnejše,cena pa je ostala ista.
|
|
RE: Plenice Beautybaby iz Mullerja 31.3.2008 11:11:58
|
|
|
|
sreča212
|
ni opaziti večje razlike, torej so še vedno dobre :) so pa dejansko mehkejše.
|
|
|
|
RE: Plenice Beautybaby iz Mullerja 1.4.2008 15:13:15
|
|
|
|
Maleal
|
No da še jaz povem svoje mnenje,meni so dosti boljše od prejšnjih,so mehkejše pa še vzdržijo celo noč in ne premočijo,to so edine ki poleg activ fitk ne premočijo.
|
|
RE: Plenice Beautybaby iz Mullerja 5.4.2008 12:40:20
|
|
|
|
zoya24
|
...kdaj je pa prišla ta nova verzija?. Ker jaz sem jih kupila tri dni nazaj, pa se mi ne zdijo nič drugačne .
|
|
|
|
RE: Plenice Beautybaby iz Mullerja 5.4.2008 12:46:56
|
|
|
|
Rožica*
|
Koliko pa stanejo te plenice? Koliko jih je v paketu (npr za otroka od 9 kg naprej) ? Kakšna je ta nova embalaža, da vem da bom kupila res prave? Bi jih rada preizkusila.
|
|
|
|
RE: Plenice Beautybaby iz Mullerja 5.4.2008 12:51:02
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina No da še jaz povem svoje mnenje,meni so dosti boljše od prejšnjih,so mehkejše pa še vzdržijo celo noč in ne premočijo,to so edine ki poleg activ fitk ne premočijo. Aha! Točno tako. Tako da smo opustili nakupovanje ActiveFitk. Stanejo pa 5,99€.
|
|
|
|
RE: Plenice Beautybaby iz Mullerja 5.4.2008 18:52:28
|
|
|
|
spacey
|
Super in hvala za info.
|
|
RE: Plenice Beautybaby iz Mullerja 6.4.2008 14:06:48
|
|
|
|
*tajda*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina No da še jaz povem svoje mnenje,meni so dosti boljše od prejšnjih,so mehkejše pa še vzdržijo celo noč in ne premočijo. Se podpišem
|
|
|
|
RE: Plenice Beautybaby iz Mullerja 6.4.2008 22:22:34
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica* Koliko pa stanejo te plenice? Koliko jih je v paketu (npr za otroka od 9 kg naprej) ? Kakšna je ta nova embalaža, da vem da bom kupila res prave? Bi jih rada preizkusila. Ta nova embalaža za št.4(9-18 kg) je roza barve,noter pa je 42 plenic,cena je 5,99€.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?