|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   temen izcedek
27.3.2008 10:04:19   
kepica
Hojla, punce!
Po 5. dneh imam dovolj vsega, pregled imam šele v torek, zato se obračam na vas, če ima mogoče katera podobno izkušnjo.
M bi morala dobit prejšnji četrtek, pa je ni bilo, zato sem v petek naredila test, ki je bil negativen. V nedeljo sem dobila svetlo rjav izcedek, ki se je videl samo na wc papirju. Ker je potem izginil, sem test še enkrat ponovila, pa je bil spet negativen. Se mi pa zdi, da sem ta mesec imela kasneje O, ta izcedek pa je bil le 10 dni po O in je možno, da bi bila to vgnezditvena krvavitev. Ampak izcedek se je spet pojavil že v nedeljo zvečer. Tokrat  temno rjave barve, skoraj črne in ga je komaj za en flekec v celem dnevu, M pa od nikoder. Izcedek se vleče že 5 dni. Ima katera podobne izkušnje in kako se je izteklo vse skupaj. Je kljub vsemu še kaj možnosti, da sem noseča ali je vse skupaj le zmeda hormonov?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: temen izcedek
27.3.2008 10:18:43   
liam
Ojla!
Pr meni je bla tud podobna situacija ta mesec. 5 dni sem mela čokoladno rjav izcedek, potem se je pa vlilauser posted image . Test je bil tako kot pri tebi negativen. Sedaj, 1 teden po moji kvazi menstruaciji, mam pa spet neki svetlo rdeč izcedek. Tako da sem se odločila, da se danes naročim za pregled pri G, ker je vse skupaj to  meni zelo čudno, drugače povedano: to se mi je zgodilo zdaj prvič v 12 letih odkar mam user posted image .

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: temen izcedek
27.3.2008 11:12:08   
*nina*
jaz sem imela 28.12 čiščenje...splavuser posted image user posted image in prva m po tem je bila 3dni in sami izcedki,,,druga m je bila močna ko vrisk..in sedaj tretja je spet sami izcedki krvavi  in sem klicala g in mi je rekla da se ciklus še ureja!!!!in da to včasih pride zaradi hormonskega neravnovesja!!!!pojdi na pregled

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?