|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZNAKI...
31.3.2008 21:04:28   
aqua77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To diši pa po srečki user posted image !!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.4.2008 9:53:34   
jabi babi
a je katera mela bolečine v križu ?jst jh mam,pa ne vem a bo le verjetn teta s krvavca pršla na obisk za 6 dniuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.4.2008 10:00:40   
little angel
jaz sem jih mela kake 4 dni nazaj, ampak res hude in M ni prisla in se je zdaj ni. 2 dan po izostanku sem delala test ampak je bil negativen ampak kr se M ni upanje obstaja. zdaj mi zamuja 6 dni in se kak teden pocakam in ponovim test

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?