|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tašča
26.3.2008 12:49:00   
maruškaŠ
Če bosta 1x popustila bo lahko drugič samo še slabše...

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.3.2008 13:01:40   
kristinaj
vidva sta starša, vidva odločata, zato ji lahko kar direkt poveta, da sta se skupaj odločila, da bo botra tvoja sestra. kako bo ona to naprej rešila je njen problem.

Neposredna povezava do sporočila: 27
26.3.2008 13:08:11   
lara larissa
Vem da  ji ne bi smela popustit ker pol tak bo skoz nekaj odločala. Je pa res da sem naredila napako da se nisem takoj oglasila ko  je to izjavila. Izjavila pa je to ko ni blo mojega poleg, rekla pa ji nisem nič takrat ker sem zablokirala, šok mi je bil, sploh nisem vedla kaj rečt, kako odreagirat...zaprla mi je usta. Če bi to pričakovala bi mela kaj pripravljeno, tak pa se mi niti sanjalo ni da bo ji kaj takega padlo na pamet. Rekla sem ji da sem se dogovarjala z sestro pač da bo ona. Pa je rekla saj maš dve sestri, pa naj bo prvem sine boter ker je edini brat (pač od mojega brat) če pa bota mela še kirega pa naj bo ena od tvojih sester, ko sta pač dve,hallllo!!!!
Ma saj to je res da ma sam enega brata, samo pa to še ne pomeni da je mela pravico se it sama dogovarjat z njim za botera.

Aja pa še to.... pravi da če boma mela še kireg otroka da naj bo ena od mojih sester botra kot da bom njo vprašala, če lahko še mam enega otroka.
Po drugi strani pa reče da če sma pametna naj imama samo enega otroka, glede na to kakšno je žviljenje, vedno težje in da naj pač temu vse nudima. Ma ja menda še jo bom prosila za dovoljenje če lahko mava še kakega otroka.....Pa sploh ne živima težkega življenja, ne manjka nama financ in ničesar kaj potrebuje otrok od svojih staršev.....Imamo vse kar rabimo od ljubezni do financ, strehe nad glavo itd.....

< Sporočilo je popravil lara larissa -- 26.3.2008 13:14:59 >

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.3.2008 13:13:24   
maruškaŠ
Rekla sem ji da sem se dogovarjala z sestro pač da bo ona. Pa je rekla saj maš dve sestri, pa naj bo prvem sine boter ker je edini brat (pač od mojega brat) če pa bota mela še kirega pa ena od tvojih sester, ko sta pač dve,hallllo!!!!

Iz tega ti je lahko jasno, da hoče uveljavit svoje in pika. Ne upošteva tebe kot starša niti tvojih želja, odločitev. Iskreno povedano, če boš ukrepala že zdaj boš morda z malo zamere rešila velike probleme. Če se bo to nabiralo je lahko pa samo slabše in slabše.

Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
26.3.2008 14:01:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
26.3.2008 16:18:06   
Muca Copatarica
Tašči povej, da ti njeno dejanje ni všeč. Če ne drugače, sta lahko oba botra, da ne bo zamere.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.3.2008 20:32:40   
silvya
Definitivno botra izbirajo starši. In srčno upam, da tu ne boš popustila. Ti bratu od tvojega nimaš kaj razlagat zakaj on ne bo boter. To je naloga tvoje tašče, ki je zadevo zafurala. Njej povej, da se ne strinjaš z njenim predlogom in da si se ti že s sestro dogovorila. Zato naj ona reši zadevo s svojim sinom.

Pa srečno.

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.3.2008 22:12:07   
karmy
pa naj bosta oba. toliko več daril bo mali dobil user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.3.2008 9:51:52   
urbancek
Joj, zakaj so vse tašče dobre le toliko časa, dokler jim pustiš, da one odločajo o VSEM, tudi o svojih vnukih, takoj ko se pojavijo nasprotovanja, pa pokažejo svojo pravo barvo. Upam, da sama ne bom taka.
Glede botra pa sta edino vidva tista, ki določata, kdo bo boter vajinemu otroku, pa če se tašča na glavo postavi.
Bolje, da si sedaj poveste kako in kaj, kot pa da bi se ti celo življenje vtikovala. Saj se vam ni potrebno skregati, ampak vedeti pa mora kje je njeno mesto. Ona je odloča za svoje otroke, vidva pa bosta za svoje. Prej bo to spoznala (pa čeprav na račun vajinega toplega prijateljstva) bolje bo za vse.

Lp

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
27.3.2008 12:04:34   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: lara larissa
, res se dobro razumeva, ....kdo bo boter najinega prvega otroka.

Dobro, da imate krst. Se vsak lahko okrog česa kregate.

Najbolj žalostno pa je, da za vas izbor botra pomeni STATUSNI SIMBOL.  Ste kar lepo vsi enaki. Kar roke si podajte.

Neposredna povezava do sporočila: 35
27.3.2008 12:23:06   
lara larissa
Tehnofil....kot prvo kopiraj besedilo tako kot piše ne da nekaj lepiš skupaj kot drugo pa očitno slabo bereš. Gre se za to da se bi naj odločila midva z mojim za to ne pa tašča ker to ni njena stvar in tukaj ne gre za noben STATUSNI SIMBOL...... Če pa imaš probleme pa slab dan pa se ne rabiš spravljat na nas tukaj in govoriti da smo vbsi enaki. Taki posti kot so tvoji tukaj niso dobrodošli, tukaj smo da si pomagamo da si svetujemo in če ti kaj ne paše kr lepo ne piši tukaj ger ker nisem niker napisala da so posebaj zaželeni tisti komentarji ki spadajo v tako grupo ljudi kot si ti.  Torej pojdi spravljat jezo tja kjer so te razkurli.....

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.3.2008 12:27:37   
Pikec
Temo si, laralarisa, odprla na javnem forumu, kar pomeni da je potrebno pričakovati takšne in drugačne odzive. Tebi všečne in tebi ne všečne.

V kolikor bi želela zgolj odziv, ki je usmerjen v eno smer to povej že v začetnem poštu.

Neposredna povezava do sporočila: 37
27.3.2008 12:40:33   
BarbaraE
Lej, ne vem, kaj zdaj tako premlevaš. Ti ji povej, da sta se vidva odločila tako in tako in da tako bo in nič drugače. Ker če bosta sedaj popustila, potem bo ona tista, ki bo imela nitke v rokah, vidva bosta pa lutki.

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.3.2008 12:47:40   
maruškaŠ

Tehnofil....kot prvo kopiraj besedilo tako kot piše ne da nekaj lepiš skupaj kot drugo pa očitno slabo bereš. Gre se za to da se bi naj odločila midva z mojim za to ne pa tašča ker to ni njena stvar in tukaj ne gre za noben STATUSNI SIMBOL...... Če pa imaš probleme pa slab dan pa se ne rabiš spravljat na nas tukaj in govoriti da smo vbsi enaki. Taki posti kot so tvoji tukaj niso dobrodošli, tukaj smo da si pomagamo da si svetujemo in če ti kaj ne paše kr lepo ne piši tukaj ger ker nisem niker napisala da so posebaj zaželeni tisti komentarji ki spadajo v tako grupo ljudi kot si ti.  Torej pojdi spravljat jezo tja kjer so te razkurli.....

Če bi bla tko odločna in samozavestna v odnosu do tašče - tega problema sploh ne bi več imela ....

Dejstvo je, da takoj ko izpostaviš problem na forumu dobiš kup različnih mnenj, ki so ti lahko všeč in ki ti niso všeč, ampak vse to je del javnosti in različna mnenja pač moraš sprejemati, hočeš nočeš in to čisto na kulturnem nivoju.

Dejansko pa ravno ti rabiš spravit jezo tja kjer so te razkurili, pa mislim, da boš naredila veliko zase in svojo družino. Pa velik sreče.

p.s. Moje osebno mnenje - mislim, da si že v osnovi taščo spustila preblizu in zamešala odnos tašča - snaha za prijateljski odnos. Prijateljuj s prijateljicami, odnos tašča - snaha pa naj ostane tašča - snaha pa naj bo dober ali slab. Isto bi ti rekla za tvojo mami. Odnos mami - hči in ne prijateljski odnos.

Neposredna povezava do sporočila: 39
27.3.2008 12:50:18   
lara larissa
Ma saj je konec premlevanja sem in tja. Sem se včeraj pogovorila z mojim in pol smo tud zadevo rešili z taščo in kot kaže se bo enkrat že sprijaznila s tem.  Hvala za nasvete vsem in lep pozdrav.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 40
27.3.2008 13:01:50   
tehnofil
Kaj se ma ona odločat namesto naju in vse še ne bi bilo tako če ne bi že jaz z mojo sestro govorila in jo prosila  če bo botra.. Kaj in kako naj ji zdaj rečem . Nočem se zamerit ne bratu od mojega niti moji sestri,

Vem da  ji ne bi smela popustit ker pol tak bo skoz nekaj odločala. ...., samo pa to še ne pomeni da je mela pravico se it sama dogovarjat z njim za botera.

Gre se za to da se bi naj odločila midva z mojim za to ne pa tašča ker to ni njena stvar

Sedaj sem se potrudil (za tebe) ponoviti tvoje besede. Pri vas ne gre za primernost botra v smislu kdo bo s svojim krščanskim življenjem bil vzor in pomoč na poti življenja. Pri vas gre za to KDO IMA PRAVICO ODLOČATI, kdo je komu brat ali sestra, v glavnem sama kalkulacija. Čisti STATUSNI SIMBOL. Boter bo zato ponosen. Drugi, ki ne bo izbran bo užaljen.

Oprosti klara klarisa, to so posledice jemanja botrstva kot statusnega simbola. Tisti, pravi, ki bi naprimer bil res primeren za botra in bi naprimer bil tudi po vaših merilih primeren - a ne izbran, nikoli ne bi bil užaljen. Ker biti boter je več obveznosti, kot so je botri pripravljeni opravljati. Kupijo tisto kolo, verižico ali karkoli že in potem POZABIJO da so boter. S svojim življenjem niso vzgled krščanskega življenja še najmanj pa v podporo v verski vzgoji.

Tako da, ni pomembno kaj je citirano (ker je itak samo zato delno, da se vidi v kateri poust spada), pomembno je kako vi vidite botrstvo. In botrstvo vidite enako. Izbirate glede na užaljenostuser posted image Izbirate ga po "pravici izbiranja". Zato si lahko podate roke. Je prava figa kdo bo užaljen in kdo ne. Edino pomembno je da boter opravlja svoje dolžnosti (in to ni samo nakup daril v Merkatorju).

Neposredna povezava do sporočila: 41
27.3.2008 13:09:44   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: urbancek

Joj, zakaj so vse tašče dobre le toliko časa, dokler jim pustiš, da one odločajo o VSEM, tudi o svojih vnukih, takoj ko se pojavijo nasprotovanja, pa pokažejo svojo pravo barvo. Upam, da sama ne bom taka.
Glede botra pa sta edino vidva tista, ki določata, kdo bo boter vajinemu otroku, pa če se tašča na glavo postavi.
Bolje, da si sedaj poveste kako in kaj, kot pa da bi se ti celo življenje vtikovala. Saj se vam ni potrebno skregati, ampak vedeti pa mora kje je njeno mesto. Ona je odloča za svoje otroke, vidva pa bosta za svoje. Prej bo to spoznala (pa čeprav na račun vajinega toplega prijateljstva) bolje bo za vse.

Lp

user posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 42
27.3.2008 20:15:03   
ključek
jz se tud strinjam! user posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 43
27.3.2008 21:46:00   
Anonimen

No da se malo izkašljam glede moje taščike. 
Kaj bi ve naredile?

Nehala bi kasljat.

Neposredna povezava do sporočila: 44
27.3.2008 22:19:01   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Pri vas ne gre za primernost botra v smislu kdo bo s svojim krščanskim življenjem bil vzor in pomoč na poti življenja.

Ker biti boter je več obveznosti, kot so je botri pripravljeni opravljati. Kupijo tisto kolo, verižico ali karkoli že in potem POZABIJO da so boter. S svojim življenjem niso vzgled krščanskega življenja še najmanj pa v podporo v verski vzgoji.

Rdeče povedi so bistvo botrstva. Če tvojemu svaku birma ni pomembna, za botra ni primeren.

To povej tašči in svaku. In zberita botra v skladu s tem, če resno mislita s krstom otroka.

Lp,

živa

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?