|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Različne vloge za vrtce
25.3.2008 19:22:00   
temboli1
Pozdrav,

danes sem šla do enega vrtca, da dobim vlogo za vpis. Tam piše da se vpiše tudi po več vrtcev, če vpišeš otroka še kam in to potem pošlješ na ostale naslove. Potem pa sem na netu videla, da ima skoraj vsak vrtec malo drugačno vlogo za vpis.

Saj najbrž ni nič narobe, če pošljem kar to vlogo, katero sem dobila, pa ni ravno enaka kot ona druga iz drugega vrtca.

Prosim za info,

hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Različne vloge za vrtce
25.3.2008 20:59:38   
ona
Vloge za vrtec so enotne za celo Slovenijo,tako,da mi ni jasno kje si zasledila,da se vloge razlikujejouser posted image
Ti daj tisto,ki jo pač imaš,oz.si jo kupila ali dobila na netuuser posted image

(odgovor članu temboli1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2008 21:07:33   
N _ B
Za naš vrtec sem jo sprintala z njihove spletne strani. Vsebuje že vse podatke o vrtcu, delovni čas in vprašalnik, ki ga je potrebno izpolnit.

Splošne vloge sploh nisem iskala.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2008 22:00:32   
Naja31
Ja, res so drugačne.
Jaz sem dala vlogo za vrtec, ki sem jo dobila v vrtcu. Pa saj v koliko vrtcev jo boš pa dala?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2008 16:44:33   
sazi
Saj najbrž ni nič narobe, če pošljem kar to vlogo, katero sem dobila, pa ni ravno enaka kot ona druga iz drugega vrtca.

Sama sem prijavo poslala v več vrtcev. Sem si printala prijavnice na njihovih spletnih straneh, ali pa so mi jih poslali po e-mailu. So pa prijavnice različne, saj imajo pogosto gor navedene vse svoje enote, ki jih potem rangiraš glede na tvoje prioritete.

Sicer vem, da starši delamo veliko zmedo, ker otroke vpisujemo v več vrtcev, samo zakaj pa nimajo nekega centralnega sistema. Ne bom samo za to, da ne bo zmede vpisala otroka samo v 1 vrtec, tam ne bo dobil prostora, drugje bo pa že zasedeno.
Res mi ni jasno, zakaj tega ne uredijo, če vsako leto ugotavljajo, da kakšna je zmeda, ker potem starši ne vpišejo otorka, ki je bil sprejet zato, ker je bil sprejet še v kak drug vrtec.

(odgovor članu temboli1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2008 16:51:34   
lemavrica
Sama sem sprintala vloge na spletnih straneh vrtec in jih poslala. Tisti vrtci ki so rabili še dodatne info od mene so mi poslali dodaten vprašalnik. In meni je vseeno koliko zmede naredi več vlog, meni je bistveno da dobim prostor za otroka.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?