Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Različne vloge za vrtce 25.3.2008 20:59:38
|
|
|
|
ona
|
Vloge za vrtec so enotne za celo Slovenijo,tako,da mi ni jasno kje si zasledila,da se vloge razlikujejo Ti daj tisto,ki jo pač imaš,oz.si jo kupila ali dobila na netu
|
|
|
|
RE: Različne vloge za vrtce 25.3.2008 21:07:33
|
|
|
|
N _ B
|
Za naš vrtec sem jo sprintala z njihove spletne strani. Vsebuje že vse podatke o vrtcu, delovni čas in vprašalnik, ki ga je potrebno izpolnit. Splošne vloge sploh nisem iskala.
|
|
|
|
RE: Različne vloge za vrtce 25.3.2008 22:00:32
|
|
|
|
Naja31
|
Ja, res so drugačne. Jaz sem dala vlogo za vrtec, ki sem jo dobila v vrtcu. Pa saj v koliko vrtcev jo boš pa dala?
|
|
|
|
RE: Različne vloge za vrtce 26.3.2008 16:44:33
|
|
|
|
sazi
|
Saj najbrž ni nič narobe, če pošljem kar to vlogo, katero sem dobila, pa ni ravno enaka kot ona druga iz drugega vrtca. Sama sem prijavo poslala v več vrtcev. Sem si printala prijavnice na njihovih spletnih straneh, ali pa so mi jih poslali po e-mailu. So pa prijavnice različne, saj imajo pogosto gor navedene vse svoje enote, ki jih potem rangiraš glede na tvoje prioritete. Sicer vem, da starši delamo veliko zmedo, ker otroke vpisujemo v več vrtcev, samo zakaj pa nimajo nekega centralnega sistema. Ne bom samo za to, da ne bo zmede vpisala otroka samo v 1 vrtec, tam ne bo dobil prostora, drugje bo pa že zasedeno. Res mi ni jasno, zakaj tega ne uredijo, če vsako leto ugotavljajo, da kakšna je zmeda, ker potem starši ne vpišejo otorka, ki je bil sprejet zato, ker je bil sprejet še v kak drug vrtec.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?