|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ojoj!!!!!!
5.2.2005 8:48:11   
Udb
Punce, men bo tale Romed vse živce požrl!!!! :hudicek: Danes sem se odločila, da naredim še enega (menda že 5 ta ciklus), saj je že 84.dan M pa od nikjer! In pokaže se taka čito rahla druga črtica....točno taka, kot se je pokazala že 54.dan. Ampak ko sem pa 60.dan naredila CB, je bil pa negativen!!!!! :((:((:((

Kaj je zdaj to!????!!? Kakšen predlog, mnenje???

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ojoj!!!!!!
5.2.2005 8:55:02   
Sisy
rahla črtica???? pa ti si noseča :bravo::bravo::bravo:

Rahla gor al dol črtica je!:bravo:

čestitke:nosecka:

:bravo::bravo::bravo:

p.s. aja-pa hitr stopi še do svojega ginekologa ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ojoj!!!!!!
5.2.2005 8:56:23   
Udb
Hvala Sisy za tale pozitiven odg., ampak kot sem rekla - enkrat je že bila rahla črtica, CB je bil pa negativen!!

TAko da se še ne morem veseliti - bom pa vsekakor šla do G!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ojoj!!!!!!
5.2.2005 8:59:40   
Sisy
veš kaj ti predlagam: glede na to, da so najbolj zanesljivi krvni testi iz laboratorija, ti kar ginekologinji reci da želiš dat kri, pa naj oni preverijo kako pa kaj....ampak jaz sem še vedno mnenja da si 9nebesa ;)

p.s. moji mami so naprimer šele v skoraj tretjem mesecu ugotovili da je noseča....:ups:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ojoj!!!!!!
5.2.2005 9:56:30   
wawa
se strinjam s Sisy - pomoje najbolš da greš dat kri, pol nam pa sporoč srečno novičko:)-:duda::)-

LP

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ojoj!!!!!!
5.2.2005 10:21:16   
lutka
Tudi pri meni je CB,pokazal tako slabo črtico,skoraj nič.Sem ga od jeze kar zlomila:ups::((:((.
Potem pa sem šla v laboratorij dat urin,pa še tam ni bila 100%:((:((
Napotla me je k G,in šele UZ je pokazal nosečnost.
Potem pa sem dobila razlago,da sem imela tako malo pristnega nosečnostnega hormona,da CB ni zaznal.
ZATO udb,kar k G pa na UZ,gledat svojo pikico:sloncek::sloncek:
lp

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ojoj!!!!!!
5.2.2005 10:25:55   
Anonimen
Udb bejž k G.da boš ti pol pomirjena in še naš firbec zadovoljen.Ajojjjj jaz držim pesti,da se je pišek vgnezdil v tebi:)-9nebesa

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ojoj!!!!!!
5.2.2005 11:55:12   
luna39
Hitr teč h gin., da te spremlja in da ne bo kej šlo narobe!!!!!:angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ojoj!!!!!!
5.2.2005 12:03:36   
biba77
Kaj to berem Udb?
Jaz mislim, da je med nami se ena nosecka!!!
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ojoj!!!!!!
5.2.2005 12:39:59   
Udb
Joj, punce - ne mi še čestitat!! Ker potem se bom začela zares veseliti...kaj pa če potem ne bo nič.. :( Obljubim, da bom šla ta teden h G in potem poročala!!

PS. Ali lahko zahtevaš UZ?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ojoj!!!!!!
5.2.2005 12:49:52   
bambi
Draga udb, ti pojdi k zdravniku in mu povej, da ti je en test pokazal pozitivno, drugi pa negativno in naj ti vzame kri, ker po krvi se pa 100% vidi če si ali nisi noseča. Tako boš vedela na čem si. MOčno upam, da ti je uspelo in si :nosecka:, čestitala pa ti bom drug teden ;)

LP Bambi

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ojoj!!!!!!
5.2.2005 16:03:13   
Pia73
udb tudi jaz držim pesti zate :miska::miska::miska: in tudi jaz ti bom čestitala naslednji teden. UZ lahko zahtevaš, v najslabšem primeru ga moraš sama plačati,...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ojoj!!!!!!
5.2.2005 18:52:29   
cmokec
:rozica: Udb :rozica:, čeprav mislim, da si naša nova :nosecka:, ti še ne bom čestitala. Te bom ubogala in :bravo::bravo::bravo: prihranila za naslednji teden.

Pojdi k G. naj te pregleda na UZ. To je tvoja pravica in dolžnost vsakega G. Tudi če nisi (v kaj močno dvomim) ti morajo najti in odpraviti vzrok tvojim čudnim cilkusom.

:miska::miska::miska::miska: zate,

cmokec

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ojoj!!!!!!
5.2.2005 18:54:21   
Udb
Hvala comkec!

Bom šla in upala da pridem mimo :hudicek: (beri: sestre) ;) ;) Je res fajn huda in zelo nesramna!! Upam da si bom izborila G! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ojoj!!!!!!
5.2.2005 19:01:31   
ElaM
A si delala test z Romed kaseto, a samo z lističi?Meni se je na lističih pojavla ena taka črta, kot neka zareza. Pa ni bilo nič, sem dobila :hudicek:. Kaseta mi je pa pokazala pravilen rezultat.
Držim :miska:, da bosta pri tebi definitivno :modri:.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ojoj!!!!!!
5.2.2005 19:03:18   
Udb
Samo listič...no še to!! ;) Pa kaj je s temi testi?? Jaz rabi takega za butle!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Ojoj!!!!!!
5.2.2005 19:11:56   
ElaM
Tud jaz :ups:
Sam zdaj imam že prakso in obvladam in :modri: in :roza:, sem že pravi ekspert. Pomoje največji potrošnik :ups:.
Sam sem se odločla, da od sedaj naprej bo pa drgač.:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Ojoj!!!!!!
6.2.2005 12:03:42   
miska2004
Udb, držim pesti da je to to!:rozica:
Kaj več pa čez teden, ko se javiš z veselo novico

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Ojoj!!!!!!
7.2.2005 6:59:22   
Skye
Ojoj...naša udb pa je mogoče nova srečka :nosecka::bravo:

Zelo močno držim :miska::miska::miska::miska: da ti je morda pa le vseeno ratalo in da nene zastojn ta :hudicek: M toliko zamuja:bravo::bravo:

Poročaj;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.