Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zanositev ob menstuaciji 25.3.2008 15:39:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jest,pri obeh.Vem pa zato,ker imam vedno sedmi dan močno ovulacijo-pa je nisem imela.Tudi moja sestrična in dve kolegici sta takrat zanosili. 4 dan M naj bi bil najbolj ploden in očitno je res
|
|
|
|
RE: Zanositev ob menstuaciji 25.3.2008 18:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** 4 dan M naj bi bil najbolj ploden in očitno je res Ja, je ploden pri ženskah, ki imajo kratke cikle. O je vedno 16-12 dni pred predvideno M in če imaš kratke cikle, potem res lahko zanosiš med M, če pa imaš dolge 28 dni je to nemogoče.
|
|
|
|
RE: Zanositev ob menstuaciji 25.3.2008 19:43:15
|
|
|
|
Hator
|
****, kako dolge cikle pa imaš potem?
|
|
|
|
RE: Zanositev ob menstuaciji 25.3.2008 20:29:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Od 12-ega leta točno na 28 dni.Vse sem imela tako točno strogo.Pa O točno sedmi dan-boleča ko
|
|
|
|
RE: Zanositev ob menstuaciji 25.3.2008 20:54:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Od 12-ega leta točno na 28 dni.Vse sem imela tako točno strogo.Pa O točno sedmi dan-boleča ko Potem praviš, da dobiš M 21 dni po ovulaciji Oprosti, ampak ne verjamem... še nikoli nisem slišala, da bi dobili M toliko časa po O.
|
|
|
|
RE: Zanositev ob menstuaciji 25.3.2008 21:10:35
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Potem praviš, da dobiš M 21 dni po ovulaciji Oprosti, ampak ne verjamem... še nikoli nisem slišala, da bi dobili M toliko časa po O. Se čisto strinjam s to trditvijo. Možno je, da si sicer takrat seksala, spermiji pa lahko preživijo tudi 5 dni in lepo počakajo ovulacijo ... torej je do zanositve prišlo kasneje ... kot vidim na avatarju imaš punce, kar še potrjuje teorijo, da dalj preživijo spermiji k "delajo" punce.
|
|
|
|
RE: Zanositev ob menstuaciji 25.3.2008 21:14:04
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: **** Od 12-ega leta točno na 28 dni.Vse sem imela tako točno strogo.Pa O točno sedmi dan-boleča ko Potem praviš, da dobiš M 21 dni po ovulaciji Oprosti, ampak ne verjamem... še nikoli nisem slišala, da bi dobili M toliko časa po O. jaz sem tudi ze veckrat prebrala, da naj bi M nastopila priblizno nekje od 12-16 dni po O. Mogoce je pa misolinka imela bolecine ze pred O (recimo 5 dni prej) in dejansko O tam okoli 12. dneva in M 16 dni po O. ?? Se pa res malo cudno slisi, ampak nikoli ne ves
|
|
|
|
RE: Zanositev ob menstuaciji 25.3.2008 21:16:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Potem praviš, da dobiš M 21 dni po ovulaciji Oprosti, ampak ne verjamem... še nikoli nisem slišala, da bi dobili M toliko časa po O. Se čisto strinjam s to trditvijo. Možno je, da si sicer takrat seksala, spermiji pa lahko preživijo tudi 5 dni in lepo počakajo ovulacijo ... torej je do zanositve prišlo kasneje ... kot vidim na avatarju imaš punce, kar še potrjuje teorijo, da dalj preživijo spermiji k "delajo" punce. Ja, to je možno, da seksaš 7 dan, spermiji preživijo do 5 dni in se takrat vsidrajo v jajčece, ampak potem imaš O (7+5 dni) 13 dan in potem prišteješ cca 14 dni, pa si na ciklu dolgem 28 dni. Ampak če pa rečeš, da imaš prav resnično O 7 dan in dobiš M 21 dni po O, mi je pa čudno in podira vse teorije.
|
|
|
|
RE: Zanositev ob menstuaciji 25.3.2008 21:17:00
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: Abra IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Potem praviš, da dobiš M 21 dni po ovulaciji Oprosti, ampak ne verjamem... še nikoli nisem slišala, da bi dobili M toliko časa po O. Se čisto strinjam s to trditvijo. Možno je, da si sicer takrat seksala, spermiji pa lahko preživijo tudi 5 dni in lepo počakajo ovulacijo ... torej je do zanositve prišlo kasneje ... kot vidim na avatarju imaš punce, kar še potrjuje teorijo, da dalj preživijo spermiji k "delajo" punce. Ja, to je možno, da seksaš 7 dan, spermiji preživijo do 5 dni in se takrat vsidrajo v jajčece, ampak potem imaš O (7+5 dni) 13 dan in potem prišteješ cca 14 dni, pa si na ciklu dolgem 28 dni. Ampak če pa rečeš, da imaš prav resnično O 7 dan in dobiš M 21 dni po O, mi je pa čudno in podira vse teorije. se strinjam
|
|
|
|
RE: Zanositev ob menstuaciji 25.3.2008 21:47:43
|
|
|
|
Anonimen
|
A sem čudno napisala a kaj Lejte-jaz sem vedno dobila M na 28 dni.Recimo da sem M dobila 7.1. se mi je O začela 14.1.Pri obeh nosečnostih pa sedmega dne po M ni bilo prisotnih znakov O.
|
|
|
|
RE: Zanositev ob menstuaciji 26.3.2008 6:56:50
|
|
|
|
LunaLuna
|
Da bi med M prišlo do zanositve ni možno. Lahko pa da so se spremiji obdržali od tistih dni. Ker med M se telo "čisti" in pripravlja na prihod novega jajčeca. Oboje hkrati se ne more dogajati.
|
|
RE: Zanositev ob menstuaciji 26.3.2008 8:29:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LunaLuna Da bi med M prišlo do zanositve ni možno. Lahko pa da so se spremiji obdržali od tistih dni. Ker med M se telo "čisti" in pripravlja na prihod novega jajčeca. Oboje hkrati se ne more dogajati. No ja,lahko pa da je bilo to.
|
|
|
|
RE: Zanositev ob menstuaciji 26.3.2008 13:19:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: Abra IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Potem praviš, da dobiš M 21 dni po ovulaciji Oprosti, ampak ne verjamem... še nikoli nisem slišala, da bi dobili M toliko časa po O. Se čisto strinjam s to trditvijo. Možno je, da si sicer takrat seksala, spermiji pa lahko preživijo tudi 5 dni in lepo počakajo ovulacijo ... torej je do zanositve prišlo kasneje ... kot vidim na avatarju imaš punce, kar še potrjuje teorijo, da dalj preživijo spermiji k "delajo" punce. Ja, to je možno, da seksaš 7 dan, spermiji preživijo do 5 dni in se takrat vsidrajo v jajčece, ampak potem imaš O (7+5 dni) 13 dan in potem prišteješ cca 14 dni, pa si na ciklu dolgem 28 dni. Ampak če pa rečeš, da imaš prav resnično O 7 dan in dobiš M 21 dni po O, mi je pa čudno in podira vse teorije. enanobena ,pušenjak ti je odpisal na vprašanje
|
|
RE: Zanositev ob menstuaciji 26.3.2008 13:30:50
|
|
|
|
baguSka
|
enanobena ,pušenjak ti je odpisal na vprašanje In kaj pusenjak pravi
|
|
|
|
RE: Zanositev ob menstuaciji 26.3.2008 13:55:43
|
|
|
|
Athina
|
In kaj pusenjak pravi Pozdravljeni! Včasih od raznih žensk slišim skorajda nemogoče na temo menstruacije in ovulacije, in vsega pač ne verjamem... zato vas moram prav vprašati in da mi poveste ali se motim jaz ali kdo drug. M naj bi dobili 12-16 dan po ovulaciji. Torej, če imaš cikle vedno dolge 28 dni, Ovulacija nikakor ne more biti 4 ali pa 7 dan po nastopu M. Imam prav? Hvala. Lep pozdrav res je, vendar imamo pri vsem skupaj lahko opravka tudi s presenečenjem. Npr. lahko se zgodi, da se ovulacija vseeno slučajno pojavi že 8. dan in v tem konkretnem ciklusu bi potemtakem do M prišlo najkasneje 24. dan, če slučajno takrat ne bi prišlo do zanositve. V takšnem primeru smo pač odvisni od kasnejšega UZ preverjanja nosečnosti, ki bo pokazala teden dni starejšo nosečnost kot bi bilo sicer pričakovati ob ovulaciji 14. ali 15. dan ciklusa. Pa še ena pomota pogosto zmede ženske, namreč, tudi če do ovulacije pride šele 14. dan, je mogoče zanositi s spolnim odnosom npr. 8. ali 9. dan, ker spermiji v rodilih lahko čakajo do 5 dni na jajčece. to podira tudi mojo teorijo
|
|
|
|
RE: Zanositev ob menstuaciji 26.3.2008 14:21:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps enanobena ,pušenjak ti je odpisal na vprašanje Ja, on je moja desna roka... Ampak vidim, da tudi RR CIA dobro deluje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?