|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev ob menstuaciji
25.3.2008 15:32:19   
JanaB
Med M naj načeloma ne bi imel ovualacije a me vseeno zanima ali je katera zanosila prav takrat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev ob menstuaciji
25.3.2008 15:39:35   
Anonimen
Ja jest,pri obeh.Vem pa zato,ker imam vedno sedmi dan močno ovulacijo-pa je nisem imela.Tudi moja sestrična in dve kolegici sta takrat zanosili.

4 dan M naj bi bil najbolj ploden in očitno je resuser posted image

(odgovor članu JanaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2008 18:33:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

4 dan M naj bi bil najbolj ploden in očitno je resuser posted image

Ja, je ploden pri ženskah, ki imajo kratke cikle. O je vedno 16-12 dni pred predvideno M in če imaš kratke cikle, potem res lahko zanosiš med M, če pa imaš dolge 28 dni je to nemogoče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2008 19:43:15   
Hator
****, kako dolge cikle pa imaš potem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2008 20:29:33   
Anonimen
Od 12-ega leta točno na 28 dni.Vse sem imela tako točno strogo.Pa O točno sedmi dan-boleča kouser posted image

(odgovor članu Hator)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2008 20:54:25   
Anonimen

Od 12-ega leta točno na 28 dni.Vse sem imela tako točno strogo.Pa O točno sedmi dan-boleča kouser posted image

Potem praviš, da dobiš M 21 dni po ovulaciji user posted image Oprosti, ampak ne verjamem... še nikoli nisem slišala, da bi dobili M toliko časa po O.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2008 21:10:35   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena
Potem praviš, da dobiš M 21 dni po ovulaciji user posted image Oprosti, ampak ne verjamem... še nikoli nisem slišala, da bi dobili M toliko časa po O.

Se čisto strinjam s to trditvijo. Možno je, da si sicer takrat seksala, spermiji pa lahko preživijo tudi 5 dni in lepo počakajo ovulacijo ... torej je do zanositve prišlo kasneje ... kot vidim na avatarju imaš punce, kar še potrjuje teorijo, da dalj preživijo spermiji k "delajo" punce. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2008 21:14:04   
_ancica_

jaz sem tudi ze veckrat prebrala, da naj bi M nastopila priblizno nekje od 12-16 dni po O. Mogoce je pa misolinka imela bolecine ze pred O (recimo 5 dni prej) in dejansko O tam okoli 12. dneva in M 16 dni po O. ??user posted image Se pa res malo cudno slisi, ampak nikoli ne ves  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2008 21:16:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Se čisto strinjam s to trditvijo. Možno je, da si sicer takrat seksala, spermiji pa lahko preživijo tudi 5 dni in lepo počakajo ovulacijo ... torej je do zanositve prišlo kasneje ... kot vidim na avatarju imaš punce, kar še potrjuje teorijo, da dalj preživijo spermiji k "delajo" punce. user posted image

Ja, to je možno, da seksaš 7 dan, spermiji preživijo do 5 dni in se takrat vsidrajo v jajčece, ampak potem imaš O (7+5 dni) 13 dan in potem prišteješ cca 14 dni, pa si na ciklu dolgem 28 dni. Ampak če pa rečeš, da imaš prav resnično O 7 dan in dobiš M 21 dni po O, mi je pa čudno in podira vse teorije.

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2008 21:17:00   
_ancica_

Ja, to je možno, da seksaš 7 dan, spermiji preživijo do 5 dni in se takrat vsidrajo v jajčece, ampak potem imaš O (7+5 dni) 13 dan in potem prišteješ cca 14 dni, pa si na ciklu dolgem 28 dni. Ampak če pa rečeš, da imaš prav resnično O 7 dan in dobiš M 21 dni po O, mi je pa čudno in podira vse teorije.

se strinjam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2008 21:47:43   
Anonimen
A sem čudno napisala a kajuser posted image

Lejte-jaz sem vedno dobila M na 28 dni.Recimo da sem M dobila 7.1. se mi je O začela 14.1.Pri obeh nosečnostih pa sedmega dne po M ni bilo prisotnih znakov O.

(odgovor članu _ancica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.3.2008 6:56:50   
LunaLuna
Da bi med M prišlo do zanositve ni možno. Lahko pa da so se spremiji obdržali od tistih dni. Ker med M se telo "čisti" in pripravlja na prihod novega jajčeca. Oboje hkrati se ne more dogajati.

Ni me strah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2008 8:29:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LunaLuna

Da bi med M prišlo do zanositve ni možno. Lahko pa da so se spremiji obdržali od tistih dni. Ker med M se telo "čisti" in pripravlja na prihod novega jajčeca. Oboje hkrati se ne more dogajati.

No ja,lahko pa da je bilo to.

(odgovor članu LunaLuna)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2008 13:19:07   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image enanobena ,pušenjak ti je odpisal na vprašanjeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.3.2008 13:30:50   
baguSka
enanobena ,pušenjak ti je odpisal na vprašanje

In kaj pusenjak pravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.3.2008 13:55:43   
Athina

In kaj pusenjak pravi user posted image user posted image user posted image

Pozdravljeni!

Včasih od raznih žensk slišim skorajda nemogoče na temo menstruacije in ovulacije, in vsega pač ne verjamem... zato vas moram prav vprašati in da mi poveste ali se motim jaz ali kdo drug.

M naj bi dobili 12-16 dan po ovulaciji. Torej, če imaš cikle vedno dolge 28 dni, Ovulacija nikakor ne more biti 4 ali pa 7 dan po nastopu M. Imam prav?

Hvala.

Lep pozdrav

res je, vendar imamo pri vsem skupaj lahko opravka tudi s presenečenjem. Npr. lahko se zgodi, da se ovulacija vseeno slučajno pojavi že 8. dan in v tem konkretnem ciklusu bi potemtakem do M prišlo najkasneje 24. dan, če slučajno takrat ne bi prišlo do zanositve. V takšnem primeru smo pač odvisni od kasnejšega UZ preverjanja nosečnosti, ki bo pokazala teden dni starejšo nosečnost kot bi bilo sicer pričakovati ob ovulaciji 14. ali 15. dan ciklusa. Pa še ena pomota pogosto zmede ženske, namreč, tudi če do ovulacije pride šele 14. dan, je mogoče zanositi s spolnim odnosom npr. 8. ali 9. dan, ker spermiji v rodilih lahko čakajo do 5 dni na jajčece.

to podira tudi mojo teorijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.3.2008 14:21:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image enanobena ,pušenjak ti je odpisal na vprašanjeuser posted image user posted image user posted image

Ja, on je moja desna roka...user posted image   Ampak vidim, da tudi RR CIA dobro deluje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.3.2008 6:50:31   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ja, on je moja desna roka...user posted image   Ampak vidim, da tudi RR CIA dobro deluje. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image firbec kot firbecuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?