Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mleko ali olje za telo? 25.3.2008 15:43:27
|
|
|
|
biga
|
Jaz ga mažem z lekarniškim mandljevim oljem, ki ne suši kože (milo suši kožo). In sicer ga namažem po gubah po vsakem kopanju, po umivanju ne.
|
|
|
|
RE: Mleko ali olje za telo? 25.3.2008 15:44:08
|
|
|
|
tanci29
|
jaz ga mažem z oljem, zvečer po kopanju. namažem ga na pregibih in gubicah. ne mažem ga po celem telesu. mogoče včasih ne pa vedno. uporabljam trenutno olivno olje iz lekarne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.3.2008 16:38:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mleko ali olje za telo? 25.3.2008 17:53:48
|
|
|
|
jajula
|
men je patronažna rekla, da je dobro olje mazat na vlažno kožo, da je ne izsuši.
|
|
|
|
RE: Mleko ali olje za telo? 25.3.2008 19:18:37
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Tudi mi mažemo z oljem .
|
|
RE: Mleko ali olje za telo? 25.3.2008 19:40:36
|
|
|
|
Nacka
|
V začetku smo mazali z oljem, ampak meni osebno je boljša koža po mleku, zato sedaj mažemo z mlekom Babylove.
|
|
|
|
RE: Mleko ali olje za telo? 25.3.2008 20:56:19
|
|
|
|
kaya2007
|
nekateri pravijo, da olje zapira pore..kaj pa vem. nam najbolj ustreza mleko oz. krema, še posebej od mustele za občutjivo kožo naredi full fino kožo.
|
|
|
|
RE: Mleko ali olje za telo? 25.3.2008 21:05:38
|
|
|
|
rija
|
jaz sem ga masirala vsak dan pred kopanjem z lekarniškim olivnim oljem, pa je mel kožo za 10 mehko, nobena pora ni bila nikoli zamašena....je pa res, da je bolje namazat pred kopanjem, da se odvečna maščoba nekak umije in ostane ravno prav....
|
|
RE: Mleko ali olje za telo? 25.3.2008 21:07:18
|
|
|
|
*lenc@*
|
po nsvetu P ne mažem veliko, ker ima brez vsega lepo kožo, čim kasneje s tem pravi.
|
|
RE: Mleko ali olje za telo? 25.3.2008 21:08:42
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* po nsvetu P ne mažem veliko, ker ima brez vsega lepo kožo, čim kasneje s tem pravi. to je pa tudi zelo res
|
|
RE: Mleko ali olje za telo? 25.3.2008 21:10:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Z nicemer je nisem mazala.
|
|
|
|
RE: Mleko ali olje za telo? 25.3.2008 22:01:17
|
|
|
|
annie
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Začela sem z oljem, potem okoli 5. meseca sem jo mazala pa z mlekom. Enako pri nas.
|
|
|
|
RE: Mleko ali olje za telo? 26.3.2008 8:31:38
|
|
|
|
*tajda*
|
joj ta mnenja so pa tako različna da človek res neve s čim bi mazal Meni je zdravnica v porodnišnici rekla da naj ne mažem z oljem ker maši pore,doma pa patronažna da naj mažem z oljem Vglavnem jst sem ga od začetka mazala z riboderminom,zdaj ko je star pol leta pa z mlekom.
|
|
|
|
RE: Mleko ali olje za telo? 26.3.2008 9:06:02
|
|
|
|
jaša2
|
jaz našo mažem z oljem in to samo po kopanju. po umivanju ji samo s kremico namažem obrazek, rokice, pa gubice okrog gležnjev, zapestja, pod brado, za kolenci.
|
|
RE: Mleko ali olje za telo? 27.3.2008 16:11:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Z Bubchen mlekom, gubice in pregibe.
|
|
|
|
RE: Mleko ali olje za telo? 27.3.2008 16:14:57
|
|
|
|
N _ B
|
Na začetko sem 1x tedensko dala par kapljic lekarniškega olivnega olja v vodo, ko sem ga kopala. Mazala ga nisem z ničemer. Sedaj je star 10 mes. in ga 1x tedensko namažem z Bűbchen mlekom.
|
|
|
|
RE: Mleko ali olje za telo? 27.3.2008 19:41:36
|
|
|
|
petrcamg
|
V kopel dam par kapljic olivnega olja, pa ne rabim nič mazati . Je koža ful lepa.
|
|
|
|
RE: Mleko ali olje za telo? 27.3.2008 21:57:29
|
|
|
|
Anonimen
|
namažem ji samo pregibe in gubice z riboderminom po kopanju in to je vse... ni glih dobro to pacanje vsega živega na kožo....koža more tud sama znat "delat", ni dobr jo že od začetka razvadit z mleki, kremami in olji....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?