|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolo za triletnico
25.3.2008 14:33:52   
Spark
Moja punči bo kmalu stara 3l 4m.
Doma imamo 16 colsko kolo. Lahko ga vozi. Ampak vseeno imam občutek, da ji je malo glomazen. Sedaj pa sem našla še enega 12 colskega rabljenega zelo poceni pa razmišljam ali bi ji ga kupila. Ali naj kupim to kolo ali je to sedaj samo stran metanje denarja. Aja, je pa velika 1m. 
Pa zanima me do kdaj je otrokom zadosti veliko 16 colsko kolo in do kdaj lahko uporabljajo 12 colsko kolo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolo za triletnico
25.3.2008 14:36:46   
Jančika_
Naš bo poleti star 4 leta, velik je 98cm in ima 12" kolo, pa se mi zdi, da bo za letos še več kot dovolj veliko. Sploh še ne vidim potrebe po večjem. Ampak če tvoja punčka 16" fajn vozi, pa tudi ne vidim potrebe po manjšem. Sem ti zelo pomagala, neuser posted image .

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kolo za triletnico
25.3.2008 14:45:35   
Spark
Ona kolo super vozi po pločniku naravnost. Ampak malo preglavic ji dela da gre gor oz. dol s kolesa. Pa pretežek ji je da ga obrne,  brez da bi ga vozila. Pa tudi mislim, da bi se bolje naučila, če bi bilo manjše kolo. Ah, sej lahko da se motim.
Drugače pa je tako, da imam doma še skoraj eno pet mesečnico, in bi to kolo prav prišlo, da mi ga potem ne bi bilo treba kupovati.
Joooj, kako jaz rada kar za brez veze kompliciram.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kolo za triletnico
25.3.2008 14:56:42   
Gordana-3
kaj pa vem, da bi ji sedaj kupovala 12 colsko. naša je 12 colsko dobila pri dveh letih in treh mesecih. čez tri tedne bo stara štiri leta in bo za rojstni dan dobila 16 colskega. to 12 colsko je že skoraj premajhno. morda bi ji raje kupila 14 colsko.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kolo za triletnico
25.3.2008 14:59:22   
Anonimen
Midva sva naši kupila za tretji rojstni dan  14 colskega.

(odgovor članu Gordana-3)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kolo za triletnico
25.3.2008 14:59:42   
honey
Naš je imel od 2. leta 10" kolo, zdaj, ko je star 3 leta, pa smo mu kupili 12". In mu je prav super. Tisti 10" je bil premajhen, ker je kar po luftu šel, taka brzina je bila user posted image . Mislim, da ne boš naredila napake, če mu kupiš tole 12", sploh, če ga bo lahko ponucala še tamala za njo. Pa če je lepo ohranjen, se sploh nimaš kaj sekirat. Ker naš je imel tudi rabljenega, po moje starega približno 10 let, pa je bil čisto dober.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kolo za triletnico
25.3.2008 15:08:51   
aluš
Naš je bil lani poleti star 3,5 let. Najprej se je vozil z 12 colskim (s tem se je vozil že prejšnje poletje pri 2,5 letih). Ker je preveč dirkal, ga je obvladal, pa je bil korajžen, smo sredi poletja preklopil na 16 colsko. V začetku se je zdelo kot da mu je veliko, pa nerodno, pa da je prevelik zanj. Ampak po enem mesecu je bil na tamalem (12 colskem) prav smešen.

Težko ti svetujem. Odvisno kakšen občutek imaš. Je pa tako, če je uno 12 colsko res poceni, pa še Ok, mogoče ne boš ne vem kaj zgrešila, če ga kupiš (ga bo vsaj tamala imela že pri hiši). Ali pa naj se proba peljat mal naokrog, ne samo 2 metra z 12 colskim. Boš lahko primerjala.

< Sporočilo je popravil aluš -- 25.3.2008 15:09:24 >

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kolo za triletnico
25.3.2008 18:57:02   
Anonimen
Ja, ja, kar kupi ga, definitivno, to je super naložba.

Jaz sem naredila isto napako in 3-letniku kupila 16-colskega. Potem se je pa z njim po stopnicah v klet zapeljal, ker ni z nogami tal dosegel. To je lahko zelo nevarno.

Potem sem kupila še 12-colskega in to je bil najbolj uspešen nakup v mojem življenju dosedaj. Otrok mora kolo obvladat!!!! Nujno!

(odgovor članu aluš)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kolo za triletnico
25.3.2008 20:19:13   
frutka_
Mi smo kupili 16colskega, ker mu je 12-ka premala. Goni in goni pa nikamor ne pride. Enostavno so vrtljaji premajhni za njegove noge.
Pregledali smo celo AUT in ga nazadnje kupili v Hervisu za 85eur. Je kvalitetno kolo, z zavorami na pedalih, blatniki, dobro pozicioniran,...
Vsekakor jo peljita s seboj naj kolo preizkusi, ker ena kolesa so prav grozna, ko ga otrok začne poganjat. Pretežka, belanca je preširoka ipd..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kolo za triletnico
26.3.2008 10:48:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frutka
Vsekakor jo peljita s seboj naj kolo preizkusi, ker ena kolesa so prav grozna,


Ja, to pa tudi definitivno drži. Naš 12-colski je npr. imel ogrodje 14-colskega in je mojemu otroku ful ostrezal. Vsekakor NUJNO otroka vzeti s seboj!!!

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Boljša odpornost otrok v vrtcu samo zaradi...
Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok. Na podlagi njihovega o...
Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?