|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponovno ta kašelj....
25.3.2008 14:16:01   
NATALIJAS
...10 dni nazaj sva končale z antibiotiki, imela je začetek bronhitisa, en teden je bilo brez enega smrklja in kašlja, nato je šla v vrtec in eto ponovno kašlja. Kašlja pa že od kar je šla v vrtec (od oktobra 2007), razen tega enega tedna vmes. Ti kašlji so enkrat suhi, drugič so taki da se ji lušči, nato zopet suhi,...
...sploh ne vem več kaj naj ji dam. Jemljeva sirup Prospan, pa Slezov sirop, pije Slezov čaj, trpotčev čaj, čaje ji sladkam z medom, vzameva sirup od smrekovih vršičkov,... Imam že občutek, da se je njen organizem navadil na vsa ta zdravila, da ji sploh nič več ne pomaga.
Prosim, svetujte mi kaj še ve priporočate?
Aja še to, vsakič ko sem bila pri zdravniku z njo mi je rekla, da se njeno telo spopada z virosi, vsakič z novim, zato se ta kašelj nenehno pojavlja in očitno je to pripreljalo tako daleč, da se ji je pričel bronhitis.
Hvala za kakršen koli nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ponovno ta kašelj....
25.3.2008 14:36:42   
oka
Pri naši madam zaležejo kamilični obkladki. Na olivnem olju (lahko tudi navadnem) prepražiš kamilice, jih zaviješ v dve krpi in eno daš na prsni koš, drugo pa na hrbet. Ko se obkladki ohladijo postopek ponoviš. Pomagajo  tudi kamilične inhalacije, če pa ne bi hotela inhalirati lahko v kuhinji zavreš vodo, vanjo vsuješ kamilice in si potem z otrokom v kuhinji, da vdihuje to soparo. Preverjeno pomaga.

(odgovor članu NATALIJAS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2008 14:44:55   
LIDJOČKA
IZVIRNO SPOROČILO: oka

Pomagajo  tudi kamilične inhalacije, če pa ne bi hotela inhalirati lahko v kuhinji zavreš vodo, vanjo vsuješ kamilice in si potem z otrokom v kuhinji, da vdihuje to soparo. Preverjeno pomaga.

Tudi pri nas je po takih inhalacijah kašelj ponehal.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2008 14:56:54   
mojsoncek
Mi damo nasemu velik lonec s poparjenimi kamilicami kar zvecer k vzglavju postelje. Drugace pa malo pomagajo tudi "poprazene" kamilice zavite v tetra plenicko, ki jih damo zvecer pred spanjem na prsni kos. Uporabljam pa cele kamilicne cvetove, ker imajo veliko etericnih olj in ne tistih iz cajnih vreck user posted image .

Pa ponavadi kadar je prehlajen povecamo vlaznost v prostorih - na 65-70%, kjer se zadrzujemo (dnevna, spalnice,...).

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2008 7:25:03   
NATALIJAS
Hvala vsem. Čeprav sem z inhalacijami že tudi poskuskla, ampak se temu upira,
ampak bom ponovno poskusla in to že takoj danes. Očitno sem bila premalo vztrajna.
Sporočim, kako je bilo. Res še enkrat hvala.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2008 9:30:14   
*sweety*
Nam poleg inhalacij, pomaga edino sirup, ki ga naredim iz čebule in meda, sicer ima grozen vonj, je pa okus kar vredu, saj ga mala ful rada pije in ji takoj pomaga.

(odgovor članu NATALIJAS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2008 9:30:55   
*sonchek*
Kako se ga pa naredi?

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2008 10:04:25   
Voni
Koliko časa pa pustite te obhladke s kamilacami na prsih? Jaz sem naši to že pripravljala, pa ji pustim kar čez noč, ampak mislim, da jo to ponoči moti. ALi je dovolj, da ima gor par minut, dokler se ne ohladi in ji potem odstranim? Nekje sem slišala, da je dovolj, da kamilice daš v neko gazo in jo segreješ v mikrovalovni in da je učinek tudi dober. Je katera že poizkusila?

< Sporočilo je popravil Voni -- 26.3.2008 10:07:34 >

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?