|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Beta HCG -ne raste???
25.3.2008 13:57:58   
Anonimen
Zdravo!

Zanima me če mi katera zna povedati kaj se zgodi,če G vidi malo pikico in Beta HCG ne raste ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Beta HCG -ne raste???
25.3.2008 14:07:35   
Anonimen
Meni je vidla črno pikico, hcg beta pa mi potem čez dva dni iz 71 padel na 29, potem pa čez slabi teden krvavitve in SS. Updam, da bo pri tebi vse vredu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2008 14:14:07   
Anonimen
jaz sem ga v petek imela 28,pa bomo videli kaj bo danes ko sem dala kri.Koliko tednov pa naj bi bila ti noseča?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2008 14:31:53   
fragola
Če beta hcg ne raste je nekja narobe, nažalost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2008 15:09:38   
Pikica5
takrat sem bila v petem tednu, pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2008 19:47:49   
Hator
A mi lahko katera pove, koliko mora bit beta hcg, da pomeni nosečnost. men je zadnjič sestra rekla, da 40, ampak ni bla čist sigurna.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2008 20:11:12   
Anonimen
Hator - ßhCG nad 40 bi bil znak zanesljive nosečnosti, pod 10 pa zanesljivo odsotne nosečnosti, vmesne številke pa pomenijo "sivo cono", kjer se priporoča ponovitev izvida čez kak teden dni.

(odgovor članu Hator)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2008 22:17:55   
Abra
Beta HCG se mora na 48-72 ur podvojiti, če samo rahlo narašča je možnost IMN, če pa pada, je nosečnost propadla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.3.2008 0:03:08   
jagodinka
Iz svojih izkušenj povem, da tudi če se beta hcg v 48 urah podvoji, gre lahko za IMN. Sama sem primer za to...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.3.2008 8:59:19   
Anonimen
Punce vam bom sporočila kako je bilo pri meni. V ponedeljek imam pregled pa bomo videli kako bo..... upam da med vikendom ne pride kaj vmes. V torek sem bila napregledu krvi in je bila beta 64,72 oz. kle nekje....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

plenice
symba

od plenic za enkratno uporabo uporabljaš?

pampers (58%)

alana (4%)

muller (22%)

hofer (12%)

moltex (1%)

linostar (2%)

Število vseh glasov: 120

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!