Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nova nesrecka med vami! 4.2.2005 21:57:35
|
|
|
|
Nyah*
|
Drage dame! Ze kar nekaj casa vas spremljam, pa berem, pa se tolazim, pa poziram vse nasvete,... se zavedam, da nisem edina, ki ni kar cez noc postala :nosecka: in sicer takrat, ko sem se odlocila.... Pa sem se odlocila, da vam se jaz malo potarnam. Tabletke sem jedla precej dolgo, a jih ze kar nekaj casa ne jemljem vec. Pa sem sla na pregled, cisto preventivno, kot sem mislila, pa mi moj zdravnik pove, da imam policisticne jajcnike:(, in da stvar najbrz ne bo sla cisto gladko in hitro (zanositev namrec). Pa sem od takrat cisto panicna, zdaj poskusava sicer "sele" pol leta, pa vendar. Skrbi me. A mi katera ve kaj vec povedat o teh jajcnikih, zanositvi, dati kaksen nasvet?:zmeden: A ima katera podobne tezave? Res mi je fajn, da lahko vsak dan malo preberem, pa se vam vcasih tudi nasmejim, ko ste toliko spodbudne druga za drugo,...;) Kar tako naprej, ce me sprejmete, bom z veseljem del tega foruma!:metulj: Bom tudi jaz z vami delila vse dobro in slabo, pa se veselila :nosecka: in :duda: LP :sloncek:
|
|
|
|
Nova nesrecka med vami! 4.2.2005 22:04:46
|
|
|
|
wawa
|
Lepo pozdravljena!:rozica::rozica::rozica: Žal ti ne morem pomagati, je pa tuki sigurno kaka ki o tem ve več. Ne obupaj:)
|
|
|
|
Nova nesrecka med vami! 4.2.2005 22:18:59
|
|
|
|
cmokec
|
:rozica: Nyah :rozica:, seveda si naša. na odgovor boš mogla p apočakat do jutri. Petek je in pozna ura, tako da se verjetno vse crtljajo ali pa :sloncek::sloncek::sloncek:. Jutri zjutraj se javi na :kava:, bo pa že kaj napisanega. cmokec
|
|
|
|
Nova nesrecka med vami! 4.2.2005 22:22:10
|
|
|
|
mujcek
|
Pozdravljena:bravo: Tukaj ena, ki ima pco:( Največ o tem boš izvedela če poiščeš v iskalniku-zgoraj levo rdeče napisano! Če pa imaš kakšno vprašanje pa kar povej... Jaz sem pred kratkim izvedela za pco in sedaj sem dobila klomifen. Trudiva pa se že od julija:((
|
|
|
|
Nova nesrecka med vami! 4.2.2005 22:26:34
|
|
|
|
Nyah*
|
Hvala ti cmokec, fajn obcutek je, ko spadas sem! ceprav bi raje videla, da bi bla vasa, ker bi rabla nasvete okoli :duda: ampak upam, da bo tudi to enkrat a ne! Jutri pa valda pridem naokoli, ce ne zjutraj na :kava:pa zvecer, da vidim kaj dogaja Tudi jaz bi se crkljala ali pa se boljse :sloncek: ampak je mozek v sluzbi! No ja, saj bo zjutraj nazaj:love: Nocko9nebesa
|
|
|
|
Nova nesrecka med vami! 4.2.2005 22:35:06
|
|
|
|
Nyah*
|
Hojla mujcek!:rozica: Midva se trudiva ze od avgusta, pa vcasih mislim, da ne dovolj (nocem sprejeti dejstva da pac ne rata). A imas ti redne in normalno mocne M? Jaz jih mam kar na 35-39 dni, vcasih ze mislim da je ratalo, pa pride :hudicek:! Za kaj pa si dobila Klomifen? A so to tiste tablete za ovulacijo in lazjo zanositev? meni je namrec moj ginekolog rekel, da bova pocakala do poletja, ce ne bo nic, pa mi bo pomagal?!?:( Mislim, to je noro, vsak mesec razocaranje,...pa tako bi rada :duda: Mimogrede, stara sem 27, pa ti?
|
|
|
|
Nova nesrecka med vami! 4.2.2005 22:41:22
|
|
|
|
mujcek
|
jaz sem stara 22, moje M so zelo neredne, zato mi je zadnji 2 M bilo potrebno s tabletami pospešiti:( Ja klomifen so tabletke za ovulacijo, upam da bo to pomagalo:miska: Je pa res hudo, ko te presnete :hudicek: tako dolgo ni, pa že misliš da si... potem pa spet nič:( Okrog mene pa še hodijo same :nosecka::(( No mislim, da je najboljše, da se trudimo naprej in veselo :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Nova nesrecka med vami! 4.2.2005 22:48:34
|
|
|
|
Nyah*
|
Hehe tudi meni se zdi, da so okoli mene same :nosecka: kamorkoli pogledam, jaz pa nisem pa nisem :zmeden: Ves kaj, bom sla kar k mojemu g. naj se meni da klomifen! a potem morava z mozekom na tocno dolocene dni :sloncek:al kako? Koliko casa ga pa lahko jemljes? Upam, da bova kmalu ena drugi tozili, kako se rediva in kako nama je zjutraj slabo;) in bova cimprej srecni, zadovoljni :nosecka:
|
|
|
|
Nova nesrecka med vami! 5.2.2005 5:55:33
|
|
|
|
anajmad
|
Zakaj nesrečka?Bodi vesela,da si prišla v našo družbo:)-:)-:)-:)-.To pri tebi,pa vsaj mislim bo malo dolgotrajen postopek. Preberi v malo starejših postih,tam boš veliko zvedela.Vem,da si želiš:duda:,pa tudi on bo enkrat prišla.Jst sem se trudila 8 let in pol,pa je prišel:duda:,toda kmalu je postal:angel:. Toda zdej upam ,da bom zopet postala:nosecka:in se čisto nič ne obremenjujem.Za vsako slabo stvar,mora enkrat priti tudi dobra-takšen je moj moto. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Nova nesrecka med vami! 5.2.2005 8:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga Nyah:)-:)- Čez noč, opoldan, popoldan.no ne vem točno kdaj:ups::ups:sta.........ampak ratalo pa je:bravo::)-:bravo:Čestitke...dobrodošla:bravo::)-:nosecka: :nosecka::nosecka::nosecka: :duda::duda::duda::duda:
|
|
|
|
Nova nesrecka med vami! 5.2.2005 8:49:27
|
|
|
|
Udb
|
neva6, mislim, da nisi natančno prebrala! Nyah še ni :nosecka:
|
|
|
|
Nova nesrecka med vami! 5.2.2005 8:57:45
|
|
|
|
Anonimen
|
:ups::ups::ups::ups::ups:men je naslov padu v oči,namesto e-ja sem vsa navdušena vidla o....no vidiš,koliko sem nestrpna,da preberem,da je spet kakšna nova:nosecka: Se mi zdi,da bo ta moja napaka-površnost-DOBRO ZNAMENJE:)-:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ;):ups::ups::ups::ups::ups::(( :duda::duda::duda::duda::duda:
|
|
|
|
Nova nesrecka med vami! 5.2.2005 15:36:16
|
|
|
|
Nyah*
|
Uuuuu Neva, upam da te bodo :angel: slisali, da bo tale tvoja napakica res dobro znamenje. Druagce pa hvala vsem za besede doborodoslice, se ze pocutim "vasa". Upam, resnicno, da tole pri meni ne bo dolgo trajalo, ker bi reeeeeees ze rada bila :nosecka:. Ce pa ne tako kmalu, pa tudi prav, upam le, da enkrat bo! LP:rozica:
|
|
|
|
Nova nesrecka med vami! 5.2.2005 16:15:19
|
|
|
|
tinkamiška
|
Nyah lepo pozdravljena! Upam, da se ti bo želja kmalu uresničila!:rozica: LP, Tinka
|
|
|
|
Nova nesrecka med vami! 6.2.2005 12:00:10
|
|
|
|
miska2004
|
Nyah, pozdravljena in dobrodošla med nami! Držim pesti da boš čimprej :nosecka:
|
|
|
|
Nova nesrecka med vami! 7.2.2005 7:08:48
|
|
|
|
Skye
|
Nyah dobrodošla med nami:bravo::bravo: Držim :miska::miska::miska: tud zate, da nam boš čim prej postregla z veselo novičko o :modri::roza: Lp :rozica: Skye
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?