Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Minimum pri velikosti spolnega uda 7.4.2008 9:55:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Men se pa zdi da je obseg bolj pomemben k dolžina. Al ne? Drgač pa res ne vem kaku zgledajo tisti ekstremno mičkni. Hvalabogu jst pa vem
|
|
|
|
RE: Minimum pri velikosti spolnega uda 8.4.2008 13:24:56
|
|
|
|
andie
|
No, js vem, kaki zgledajo miiiičkeni..... in ogrooomni Ne, sej ne da bi jih mela veliko, sem pa slučajno tak naletela. Men osebno je 14cm malo, minimum tam nek 18cm. Sam če ni dojst debel,pa res ni fajn Če je premali, itak ni fajn, če pa je prevelik, pa tut ne. Men je tut blo prov slabo, k mi je tisto batino do želodca porinu. Tistga malega pa sploh čulta nism. Še vidla sm ga komi! Sj vem, da si ne morejo tipi pri tem nč pomagat, sam mene je to totaln odbilo, sploh ni blo možnosti, da bi še bla s kakim takim. Pač ne morem bit z nekom, s katerim mi ni fajn seks. Zdaj sm že pa dolg časa z dost vlkim in debelim, z enkratno tehniko
|
|
|
|
RE: Minimum pri velikosti spolnega uda 8.4.2008 13:40:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ena statistika z Discovery channel: povprečna dolžina pri Evropejcih je 15 cm. Očitno so Slovenci nadpovprečno obdarjeni,glede na mere, posredovane tu na RR
|
|
|
|
RE: Minimum pri velikosti spolnega uda 8.4.2008 17:20:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Očitno so Slovenci nadpovprečno obdarjeni,glede na mere, To se pozna vpliv balkana . Danes si me že nekajkrat nasmejal, mi prav polepšaš ta deževen dan .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?