lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mona Liza Živjo punce, jaz imam podoben primer. Stara sem 28 let, Diane 35 sem prenehala jemati novembra lansko leto, ker sva se z možem odločila za in potem od nikoder. Sem šla do G, dobila Orgametril za sprožitev M, katero sem dobila 1 teden po zadnji tabletki, vendar zelo zelo šibko. 3. dan sem vzela Klomifen, jemala sem ga 5 dni, 2 tableti na dan. M mi je trajala 6 dni. Potem pa po 3 dneh spet M, tokrat bolj močna, trajala je 7 dni. Potem je pa končno prišel čas, ko sva z možem po zeloo dooolgem času spet lahko imela spolne odnose. Vendar, kaj se mi še vse do danes dogaja in to že 5 dni?!! Po vsakem spolnem odnosu opažam kri, spolni odnosi so neboleči, tako da ne vem... Sicer ta krvavitev ne traja, ampak ko grem na wc in se populam, je polno svetle krvi in tudi potem še na papirju. Vendar se potem to umiri. Pa tudi tko občasno kdaj pa kdaj opazim, ko grem na wc, rdeče obarvano vlečljivo sluz iz nožnice. Joj, sej ne vem, kako naj vam to malo bolj nazorno obrazložim . Skratka, G me je naročila na UZ šele v sredini aprila (nazadnje sem bila pri njej februarja). Sedaj bi šla pa najraje kar k privat G, ker si sploh ne znam opisati teh krvavitev pa še občasne rahle bolečine imam v jajčnikih in spodnjem delu trebuha. Kaj bi to lahko bilo, zakaj te krvavitve in bolečine??!!! Mogoče imam tako močne rekacije na Klomifen? Pa saj sploh ne vem, če sem odreagirala na Klomifen. In tudi ne vem, če sem imela v tem času sploh O Upam, da mi bo katera znala svetovati ali pa me vsaj potolažiti pokliči eno g in povprašaj in reči da če lahko prideš tudi na pregled in plačaš če je treb,samo da ti pove če je sploh ok da jemlješ te tablete.jst sem tej moji rekla da so mi jo priporočili in da plačam -no potem sem pa kr pr njej ostala,ker se res zavzame za vsako posebaj.res je dobra G.povprašaj za drugo mnenje