Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: poročni list za porodnišnico 22.3.2008 20:53:19
|
|
|
|
Dejča
|
Jaz sem imela kar kopijo (obakrat), pa sploh ni bilo potrebno pokazati. Glede rojstnega lista pa ne vem, meni ga ni bilo potrebno imeti, dovolj je kak osebni dokument - po moje - čeprav tudi tega nisem rabila. Rodila pa sem v Celju.
|
|
|
|
RE: poročni list za porodnišnico 22.3.2008 22:44:30
|
|
|
|
gruška
|
Poročni list - sem imela vsakič kopijo, pa jo nazadnje sploh niso zahtevali, samo vprašali so me kdaj in kje sva se poročila... Rojstni list - ... prvič slišim... nihče ga ni zahteval ... (nazadnje sem rodila pred skoraj 5 meseci...)
|
|
RE: poročni list za porodnišnico 22.3.2008 23:19:45
|
|
|
|
jajula
|
rojstnega lista ne rabiš, samo osebni dokument
|
|
|
|
RE: poročni list za porodnišnico 23.3.2008 7:17:19
|
|
|
|
TONČI.
|
Rodila 2m nazaj, pa nisem imela s seboj nobenega dokumenta. Samo zdravstveno. Pa me je matičarka vseeno popisala. Emšo pa tko veš na pamet. Soseda pa tud ni imela poroč. lista s seboj, pa tud ni bilo nič narobe.
|
|
|
|
RE: poročni list za porodnišnico 23.3.2008 10:38:58
|
|
|
|
dulcinea
|
A za v porodnišnico rabiš poročni list? Kaj pa če ga nimaš? A pol pa koruzniški?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: poročni list za porodnišnico 23.3.2008 10:42:19
|
|
|
|
Naja31
|
Če si poročen, ga imaš kot dokaz, da si poročen, in je mož po zakonu " avtomatsko" oče tega otroka. Če pa nisi poročen, pa nobenega dokaza ne potrebuješ, saj more oče otroka posebej priznati.
|
|
|
|
RE: poročni list za porodnišnico 23.3.2008 16:26:34
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Jaz sem koruznica, pa sem zraven imela potrdilo o priznanju očetovstva.
|
|
RE: poročni list za porodnišnico 23.3.2008 16:49:51
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz nisem imela s seboj nič razen zdravstvene izkaznice pa so ravno tako napisali moža kot očeta. Ni nihče nič spraševala...Pa mož še slovenski državljan ni. Še vprašali niso ali sem sploh porpčena. Se mi zdi da gre to kar avtomatsko, saj na matičnem uradu vse vidijo.
|
|
RE: poročni list za porodnišnico 24.3.2008 17:49:08
|
|
|
|
Taula
|
Jaz bom imela za sabo le potrdilo o priznanju očetovstva, zd.kartico in osebi dokument. Za rojstni list nam nič niso omenili v MŠ.
|
|
RE: poročni list za porodnišnico 24.3.2008 20:40:03
|
|
|
|
carmelita
|
sem rodila v Postojni prejšnji mesec. Poročena. Rabla nisem nič, samo zdravstveno in materinsko. EMŠO otroka dobila že ob odhodu domov, otrokov rojstni list in davčno pa po pošti v roku 2 tednov. Je pa postojnska P v nekem e- sistemu, tako da so povezani z matičnim, davčno in CSD. tako so meni rekli v P. pri prvem porodu, ko še ni bilo nobenih e-sistemov ( je to že tok dolgo nazaj) sem rabla poročni list. mojega rojstnega nikol.
|
|
|
|
RE: poročni list za porodnišnico 24.3.2008 20:44:43
|
|
|
|
Katrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 A mora biti original ali je lahko kopija? Pa še to: danes sem bilav Lj porodnišnici in piše, da moraš imeti s seboj rojstni list. Tri leta nazaj tega niso zahtevali, zdaj pa ne vem če se ni kaj spremenilo. Mislim da da ga doma sploh nimam. Nič od tega nisem imela s seboj, rodila pa sem v Ljubljani pred dvema mesecoma. lp, katrin
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
imeErinIme Nastja vam je boljdekliško ime (
84%)
moško ime (
5%)
ime za oba spola (
11%)
Število vseh glasov: 309Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!