Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vprašanje - visok pritisk 5.10.2009 7:59:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Morda bo danes več sreče. Kje ste punce, da mi odgovorite?
|
|
|
|
RE: Vprašanje - visok pritisk 5.10.2009 10:43:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena! Sicer je ze kar nekaj casa, od kar sem bila noseca ;), sem pa Metyldopo jemala v zadnji tretjini nosecnosti. Meni taksna mala doza ni pomagala cisto nic, zato so mi jo ves cas povecevali. Na koncu sem 3x dnevno jemala po dve tableti in imela strogo mirovanje z dieto. Imam pa tudi sicer povisan pritisk, tako da je menda bil razlog prav to. Glava me je na zacetku neznosno bolela, sem vsaj 3x dnevno vzela tudi Lekadol. Potem se je malo umirilo Vse skupaj se je pri meni zacelo nekje v 28. tednu, pritisk je bil med 140/90, pa tudi vse do 170/110, sem pa tudi zelo mocno zatekala, tudi v obraz. Na koncu sem pristala v bolnici, kjer so mi redno kontrolirali urin in kri, ki pa sta bila bp. Pritisk so mi merili na 2 do 3 ure. V 37. tednu so porod sprozili. In potem, kot da bi odrezali pritisk. Od poroda dalje je normalen. Diagnoza je bila: nosecniska hipertenzija. Sem pa po porodu imela cimro, ki je prav tako imela tezave s pritiskom celo nosecnost (mnogo prej kot jaz), jemala Metyldopo in veliko pocivala in nosecnost pripeljala do PDP-ja bp. Verjamem, da se bo pri tebi zgodilo to zadnje. Pa lepo nosecnost ti zelim! Tanja
|
|
|
|
RE: Vprašanje - visok pritisk 5.10.2009 10:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Tanja.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?