Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nevica Decemberka ,če gre v gostilno oziroma na drink s prijatli ali pa dela,ker mora delat,da preživi družino je pa zelo zelo velika razlika.Moj je bil zaradi dela veliko odsoten,pa sem to tolerirala,ker sem vedla da dela za družino ne pa zapravlja......Veliko je delal na parceli,ker sva gradila,pa še sedaj je zaradi dela veliko odsoten,prav tako jaz,ker pač imava take službe....... Ja, ampak da pride samo pojest not ali pa se zvečer vsede in vse okoli njega leti, se pa ravno ne strinjam. Pol ga pa dobim v delavnici, ko pije pivo. No, ampak tako je bilo včasih, nekaj je pa še ostalo. Sicer sem se na vse navadila, imam punci že večji, da mi sedaj pomagata. Najbolj zanimivo mi je, ko kolegice, ko zvedo, da sem bila nonstop sama z otroci pravijo, da one pa tega ne bi zmogle, skratka, ne bi. Ko pa rečem, kaj bi naredile, pa rečejo, ne vem. Poznam par takih, ko pridejo možje domov, jim dajo otroka, same gredo pa počivat. Vsak ima svoje mnenje. Upam, da že uživate v novi gradnji LP
|