Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zložljiva banja za večjega otroka 21.3.2008 22:34:40
|
|
|
|
Polonca s piko
|
Hvala, to je blo pa hitro! A maš, a uporabljaš...?
|
|
|
|
RE: zložljiva banja za večjega otroka 22.3.2008 8:57:10
|
|
|
|
Naja31
|
Wow, to je pa res super. Sem ravno včeraj premišljevala če se da kupiti kakšna večja plastična banja, ker imamo po novem ogromno tuš kabino. Ni pa ravno poceni.
|
|
|
|
RE: zložljiva banja za večjega otroka 22.3.2008 18:54:03
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
o super zadeva, ampak na žalost se mi zdi pa precej draga.
|
|
RE: zložljiva banja za večjega otroka 23.3.2008 21:09:50
|
|
|
|
Polonca s piko
|
Ja, tudi meni se (po premisleku) zdi predraga za malo železja in plastike. Pa moj tudi to pravi... pol sm ga pa vprašala, tko v hecu: "Ti, kakšna pa misleš, da je razlika, če kupiš en majhen otroški bazenček napihljiv, pa ga recimo ob sobotah napihneš, da tamalu mal čofota...?", pa on reče... "Veš kakšna... ene 100 evrov!" Ja, jst mislem, da bom, ko bo tamala prerasla banjco res en bazenček kupila, da jo lahko dam vsaj enkrat na teden malo čofotat, sicer se bomo pa tuširal. Šele zdaj vidim, da tudi tiste tamale banje, od katerih kasneje nimaš ničveč, pomenijo malim škratkom pravi užitek!
|
|
|
|
RE: zložljiva banja za večjega otroka 23.3.2008 21:11:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak na žalost se mi zdi pa precej draga. Ja, res je. Ena obicna banjica gre ravno tako v tus, ce ze hoces kopanje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?