|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problemi z ikonami, spletnimi stranmi .. - pomoč
21.3.2008 12:00:13   
Anonimen
Ali mi lahko kdo pomaga! Na ekranu na ikonah se je začelo pojavljati kot da bi bile im+kone osenčene. Zdaj ko odprem na google sploh se mi ne pokaže napis google, napisano je samo črke brez nobenih  črt, okvirjev . Ponavadi je na ringaraja forum razpredelnica zdaj je pa celotna stran bela in brez okvirjev. črt .

Kaj je to; ne zazna mi da imam kakšen virus gor .Ne razumem prav nič. Še nobenga ni doma da bi koga vprašala glede tega.
Bojim se da mi ne  sesuje računalnika.

HELP

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 21.3.2008 12:02:09 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali mi lahko kdo pomaga
21.3.2008 12:02:13   
m.g.k.
user posted image  si že poskusila resetirati računalnik?

včasih tudi samo to pomaga

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2008 12:05:12   
Anonimen
Ne bom poskusila zdaj in bom videla kaj bo. Vse skupaj mi full teži, ker kaj takega mi ni še ratalo do zdej.

(odgovor članu m.g.k.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2008 12:12:22   
mala maja
briši temporari internets files pa bo takoj boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2008 12:15:44   
Anonimen

Kje najdem to

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2008 12:16:18   
Anonimen
Isto kot prej ne pomaga resetirat računalnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2008 12:19:59   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Mikena08

Isto kot prej ne pomaga resetirat računalnik

Ugasni, pa počakaj, da mož pride.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2008 9:53:09   
Anonimen
Mogoče ti je šla grafična tako kot meni. Ikone in vse je bilo kot povlečeno vodoravno. Potem pa je sredi filma mrknil ekran. Zvok se je slišal, slike pa ni bilo.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2008 13:38:02   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: Mikena08

Kje najdem to

greš na start, setings, control panel, internet options, in klikneš na ikonco delit files (v srednjem oknu na katerem piše temporary internet files)

sicer potlej kar nekaj časa melje, potlej ga pa resetiraš. Bo malo lažje dihal, ker si računalnik zapomni vse strani an katerih si bila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?