timika
|
Imamo! Ravno smo v fazi sestavljanja, ker lumpo pri letu in pol počasi postaja zrel za selitev . Mi imamo posteljo z baldahinom, nočno omarico z enim predalčkom, mizico in dva stolčka, predalnik, omaro, nekaj visečih mrež za igrače, modro lučko školjka, letos ša je pa mož dokupil še tisti viseči gugalnikl - ravno gledamo, kam naj ga obesimo, da nam knaufa ne potegne na glavo . Ko smo se odločali, sva vprašala tasta, ki je mizar in seveda vse že narejeno spljuva kot nekvalitetno, pa je rekel, da je čisto OK. Res je primerna za otročke, ker so robovi lepo zaobljeni, zelo fajn so stolčki, naš se je že pri dobrem letu splazil nanj, sedaj ga ima za to, da lahko gleda čez okno. Omara je lepo razporejena, tako da imajo njegove cunjce dovolj prostora. Če ti je všeč design, pa barve, potem go for it! Čisto nič ji ne manjka, itak bo pa pol stvari v nasklenjih šestih letih prerastel in bomo dokupovali novo. Mi imamo modro, se pa sedaj ravno ukvarjam z barvami, ker bi mu rada malo popestrila sobico - kaj naj kombiniram zraven...če imaš kakšno idejo? Najraje kaj kontrastnega, da se ne utopimo v tej modrini, pa ne vem, ali vbi šla oranžna. Mi je najlepša za otroško sobico, pa še pomirja baje...
|