Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Praznovanje RD v Kranju 20.3.2008 23:19:02
|
|
|
|
bt08
|
Mislim da na tak način kot je Jurman ni,z igrali ap to.Maš pa Bufa....
|
|
RE: Praznovanje RD v Kranju 21.3.2008 7:28:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, za skupaj s starši ne vem. Samo za otroke je menda fajn v Megacentru. Moj otrok bo jutri tam praznoval.
|
|
|
|
RE: Praznovanje RD v Kranju 21.3.2008 8:23:30
|
|
|
|
qwasy
|
Mi smo včasih praznovali v Pečjaku (za kino Centrom). Luštno, spekli so nam pice, tortico so naredili itd.. Imajo igrala, prostora čez glavo. Smo pa bili nazadnje pred dvemi leti - upam da so še. Ni pa blazno nobel, no.
|
|
|
|
RE: Praznovanje RD v Kranju 21.3.2008 8:25:53
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: qwasy Mi smo včasih praznovali v Pečjaku (za kino Centrom). Luštno, spekli so nam pice, tortico so naredili itd.. Imajo igrala, prostora čez glavo. Smo pa bili nazadnje pred dvemi leti - upam da so še. Ni pa blazno nobel, no. Ni več Zdaj je tam Galerija Dali http://www.galerijadali.si/. Jaz tok pogrešam Pečjaka. Tam smo se dobivale z otroci, me smo v miru klepetale, otroci so bili v igralnici... Nobene gužve, nobene nevarnosti, da kam odidejo... Skratka super! Zdej v Kranju nimaš takega prostora!
|
|
RE: Praznovanje RD v Kranju 21.3.2008 8:29:25
|
|
|
|
jolly123
|
a nimajo nekaj na bazenu kao, se mal plavat učijo pa animatorje. Nisem ziher, enkrat sem čist tko ujela.
|
|
|
|
RE: Praznovanje RD v Kranju 21.3.2008 8:30:00
|
|
|
|
qwasy
|
O, šit! Res škoda. Znanci, ki so tam praznovali, so potem kupili večje stanovanje, tako da že dolgo nisem bila tam.
|
|
|
|
RE: Praznovanje RD v Kranju 21.3.2008 12:11:12
|
|
|
|
Olivija
|
škoda, ker ni več Pečjaka, mogoče bi pa Dali najeli. - smo zadnjič imeli obletnico mature tam. Če bi se vreme popravilo, bi praznovali v Crngrobu ali pa doma. Drugače se bo moral pa folk do Jurmana pripeljat.
|
|
|
|
RE: Praznovanje RD v Kranju 21.3.2008 12:37:00
|
|
|
|
bt08
|
Olivija pri Jurmanu je pa res zakon,ko mamo mi kak rojstni dan,velikokrat tam nardijo,so otroci čist not v igralih.Če kdo ne bo želel,pa ne bo.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?