Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: morfologija-viden spol?? 20.3.2008 19:54:35
|
|
|
|
onur
|
priporočam ti, da to poveš ginekologu, da nočeš vedet spola.
|
|
|
|
RE: morfologija-viden spol?? 20.3.2008 19:59:09
|
|
|
|
frutka_
|
Če boš povedala, da ne želiš vedeti ne bo povedal. Običajno moraš kar fajn pogledat da vidiš kaj gledaš...hihihi! Ne boj se, nič ne boš videla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2008 20:07:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: morfologija-viden spol?? 20.3.2008 21:39:22
|
|
|
|
sanca
|
meni je g prav kazala otrokov spol pa nisem vedla kaj mi kaže. tako da se ne sekiraj.
|
|
|
|
RE: morfologija-viden spol?? 20.3.2008 22:35:19
|
|
|
|
Naja30
|
Sama ne boš nič vidla. Še G se mora potrudit, da vidi spol. Te pa ponavadi vpraša, če želiš vedet spol. Ni tako, da bi kar povedal.
|
|
|
|
RE: morfologija-viden spol?? 20.3.2008 22:58:00
|
|
|
|
lindy
|
Jest sem šla s prijateljico na morfologijo in takoj ko ji je dala na trebuh napravo za UZ se je prov vidla lulika, nisi mogu zgrešit, je pa res da pa ona ni vidla nič, morš met občutek glede tega, pri meni pa sem tud rekla a je punčka, se mi je dozdeval pa je rekla da ja!
|
|
RE: morfologija-viden spol?? 21.3.2008 21:20:05
|
|
|
|
Muklla
|
Jst sem danes mela morfologijo in naju je vprašala, če hočeva vedet, pa sva rekla, da ne. Ga je pa vpisala v karton in sem valda vidla napisano xx, torej imeli bomo deklico. Sedaj sva full vesela, da veva, čeprav nama je bilo res čisto vseeno.
|
|
|
|
RE: morfologija-viden spol?? 21.3.2008 21:32:48
|
|
|
|
Taula
|
Če je fantek in je pravi kot se baje ful fino vidi lulček.
|
|
RE: morfologija-viden spol?? 21.3.2008 22:35:05
|
|
|
|
SIBI
|
Jaz sem na morfologiji sama takoj opazila, da je fantek. Moj pa je gledal, pa gledal, pa nič videl in je moja gin. kasneje v smehu dejala: "Ja mamice že vejo, kam morajo gledati."
|
|
|
|
RE: morfologija-viden spol?? 31.3.2008 11:51:26
|
|
|
|
kat007
|
oj.. ej, a ste mele očka zraven na morfologiji? mislim morfologijo, ki je reden pregled, ne 3d. Jst sm mu rekla, da nej gre in zdej komi caka, sam od mojih kolegic ga ni nobena.. hvala in lep dan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2008 13:24:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: morfologija-viden spol?? 31.3.2008 15:44:59
|
|
|
|
*tajda*
|
Moj mož je takoj videl lulčka ker se je res dobro videlo,tako da ginekologa prej opozori da ne želiš vedet spola.
|
|
|
|
RE: morfologija-viden spol?? 31.3.2008 23:33:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Naslednji mesec imam uz-morfologijo,pri svojem gin.Zdaj pa je problem,ko nočem vedet spola.Ali se ga pri tem postopku lahko prikrije al kako,ali ti pač reče,da ne glej v ekranček?? Ponavadi je tako, da če si ful želiš videti spol ti ne bo ratalo, če pa ga nočeš vedeti pa ga boš takoj vidla, predlagam ti, da pač ne gledaš v ekran, ker verjami boš imela zihr tako srečo, da se bo glih tisto vidlo. Pa srečnooo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?