|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Smo res preglasni v našem stanovanju
20.3.2008 14:35:58   
anckabancka
Zanima me, če imate kake težave s sosedi zaradi hrupa, ki ga povzročajo vaši otroci?

Živimo v večstanovanjski hiši. So 3 nadstropja in v vsakem 2 stanovanji Čez par mesecev se bomo preselili nadstropje niže. Že sedaj pa imajo sosedje, ki bodo živeli pod nami blazne težave, ker jih naša družina tako moti. Mimogrede, nihče iz hiše se ni še pritožil, da smo preglasni, samo oni.
V bistvu sta med nami in njimi 2 stropa, pa slišijo kako premikamo stole... Imajo pa dva šolarja in je cela panika, ker se kao ne moreta učit zaradi nas.

V nedeljo sta prišla njihova otroka k nam in rekla, da se naše ropotanje s stoli sliši do kleti, kjer se onadva učita user posted image Torej se je ropotanje slišalo čez 3 strope user posted image Meni ni nič jasno. A sta naša dva mulca res tako nenormalno glasna, da se jih tako daleč sliši. Počasi imam teh sosedov že poln kufer.

Razmišljam pa, da jih verjetno malo skrbi, ker se bomo preselili nad njih in nas že sedaj poskušajo utišati. So pa zelo malo doma. Čez teden jih praktično ni do poznih večernih ur, takrat ko pa so, se pa pritožujejo.

Pa že lani je bila cela panika, ko smo zunaj na vrtu s soglasjem cele hiše postavili gugalnice. Smo jih sredi poletja hitro mogli prestaviti na največje sonce, ker je njihov sin rekel, da ne bo gledal skozi okno od kleti gugalnic. Jaz kar sive lase dobivam.

Kaj bo šele septembra, ko dobimo spet dojenčka. Me že sedaj skrbi, da bodo kar socialno poklicali, ali pa policijo, ker bodo otroci preglasniuser posted image Pa meni se zdi, da smo čisto normalna družina, ne deremo se brez veze in otroka znamo lepo umiriti. Seveda ju pa izklopit ne morem.

Se trudimo, da smo na minimumu, tele sosede bom pa poskusila izklopit, ker drugače ne bomo mogli normalno živet. Za vsak prdec se bom bala, da je preglasen. Skozi eno uho noter, skozi drugo pa ven.

Ja, bo še pestro pri nas...

Ponosna mamica petih fantkov :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Smo res preglasni v našem stanovanju
20.3.2008 14:46:49   
smigli
Uf ti nič ne zavidam. Glede na to, da boš morala z njimi shajat kar dolgo, se skušaj pogovorit na miren način, daj jim vedet, da ste pripravljeni sklepat kompromise, da ti je žal če jim povzročaš težave, sam z otroci je včasih hrupno in kot si že sama lepo povedala, se jih ne da izklopiti.
Glede na zahtevo glede gugalnice, pa sklepam, da so sitne narave, s takimi se pa ne da vedno na lep način.

Srečno user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2008 15:02:02   
Sibil_
Ja, naše spodnje je tudi motilo (in še vedno moti) da hodimo po stanovanju.Eni so pač zateženi, ampak jaz pa res ne morem letet po stanovanju.Tako da jih sedaj ignoriram, oni pa mene...

aja-pa moti jih, če perilo sušim zunaj na svojem balkonu (to se zgodi dvakrat letno če kaj operem na roke in ne morem dat v sušilca, pa pustim da se na balkonu odcedi...mah, takim ni pomoči, kaj čmo....user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2008 15:05:29   
Dadi
Ene ljudi vse moti.....Taki so. Pri nas v Lj. je tudi ene daljne sosede motilo, najbližjih pa ne, da se je mulc (moj brat) vsake tolk časa drl...Ampak so preživeli oz. so mogli, ker jim drugo ni preostalo..

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2008 15:09:32   
kristinaj
kaj so oni pozabili kako je imeti male otroke? so njihovi neslišno gor zrasli????? če želijo tišino, naj se v gozd preselijo....

če smatraš, da ste normalna družina, primerno hrupna za male otroke, dajte jih na ignore.......... in če vsi ostali sosedje skupi potegnete mislim, da ne bi smelo biti težav......

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2008 15:14:08   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Skozi eno uho noter, skozi drugo pa ven.

Točno tako. Boste pač krivi za slabe ocene sosedovih otrok.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2008 18:08:25   
Majuska
Enkrat bi morala v njihovem stanovanju poslušat, koliko se dejansko sliši in predvsem, od kod user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2008 19:23:59   
* Mateja *
A veš kaj? Do 10 zvečer si lahko glasna kolikor hočeš in lahko tudi stole premikaš po mili volji! naj se pač prilagodijo. Če bi ponoči delali filme pol je druga stvar! Ampkpa čez dan .... Tudi mi bomo šli v blok in me zaradi tega kar malo skrbi, ampak klinc jih gleda. NOrmalno je, da  samskial pa dva brez mulov ne moreta delat takega kravala kot družina z majhnimi mučki!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2008 19:41:47   
Anonimen
Meni s ezdijo ti tvoji sosedi zelo razvajeni. Da moraš premikat gugalnice, ker se jih enemu mulcu ne ljubi gledat user posted image user posted image user posted image .

Nam se spodnji sosedi nikoli niso pritoževali, šele ko smo dobili novega, ene par mesecev, preden smo se preselili, se j začel ta pritoževat, da preveč ropotamo. In je enkrat samkrat prišel gor, da naj nehamo ropotat, da smo prejšni dan delali kraval ob pol enajstih zvečer, pa ga je moj poslal nazaj dol v njegovo stanovanje. Da naj se on prilagodi, ke ročitno nismo preglasni, drugače bi se pritožili tudi drugi (in bi se res) Tisto "ropotanje" ob pol enajstih zvečer pa sem bila jaz, ko sem likala perilo in se je likalna miza sem in tja premaknila.

KO bodo naslednjič prišli, povej, da si jih ti slišala, ko so poslušali glasbo, jedli,... da se vse sliši skozi ventilatorje, pa se nikoli ne pritožiš, ker se skušaš prilagoditi. Ali pa jim čepke za ušesa podari user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2008 21:02:29   
Anonimen
ja pa ja,kakšne stole te mate,da slišijo dol v klet,vmes pa dva nadstropja???user posted image mislim,da se njihovim šolarjem ne da učit, pa imajo izgovor,da ste vi preglasni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.3.2008 21:30:52   
lelaval
Jaz ti nisem prav nič favš user posted image .
Ni pa fajn tako živet. Ko bodo naslednjič prišli, da ste preglasni, pa jih prosi, če lahko greš ti ali pa mož k njim - da se prepričata, če je res tako neznosen hrup. Dvomim, da se bodo sploh strinjali s tem predlogom. Ampak ne pozabi jim omenit, da so tudi njihovi otroci bili manjši. Smatram pa, da so zelo "dlakocepski" in žal so to slabo lastnost prenesli tudi na svoje otroke.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.3.2008 13:25:14   
anckabancka
Poskušamo se zmeniti brez kreganja in slabe volje - vsaj z naše strani.

Drugače je pa bil moj mož tudi na faksu, ko sta točno v sobi pod njim prav tadva mulca najbolj razgrajala in se ni nikoli pritožil. In prav to sem jim tudi povedala. Naslednjič bom rekla, da morajo biti ravno oni tisti, ki razumejo, če kdaj preveč zaropotamo, ker imajo izkušnje s svojima dvema otrokoma.

Ja, tale s čepki je pa sploh dobra. Imam kolegico, ki je cel faks naredila s čepki. Tudi to se da, če je preglasno okrog.

Res se mi zdi, da je današnja mularija do konca razvajena. Ko sem jaz hodila v šolo sem se učila v kuhinji in dnevni sobi, ker je bilo v zgornjih sobah premrzlo. Pa moji bratje in sestra tudi - nas je 5 otrok. In se ne spomnim, da bi se pritoževali, glede na to, da je mimo hodilo, govorilo, gledalo TV 8 ljudi! Pa mi ni šlo nikoli slabo v šoli.

Zato vse to še težje razumem. Drugače se pa trenutno niti ne obremenjujem preveč, se bom potem, ko se bomo preselili in bo 100% cela panika...user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?